Strategia si Stilul in Negociere

Extras din referat Cum descarc?

Negocierea este o forma importanta de interactiune sociala. Ea apare atunci cand exista un conflict intre doua sau mai multe parti si nu vor sa recurga la violenta.
Negocierea este comunicarea, dialogul viu, direct, interactiv, persuasiv si manipulativ al partenerilor aflati la masa tratativelor.
Strategia de negociere este un plan coerent de alegere si articulare a unor tactici si tehnici, care asigura cele mai mari sanse de realizare a obiectivelor.
planificare si premeditare
cai si mijloace
o estimare a probabilitatilor de succes
Tactica priveste actiunea concreta si imediata, tehnica, trucul, manifestarile aparent impulsive si jocul comportamental pe durata negocierilor.
Tactica este subordonata unor obiective imediate, partiale si intermediare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Strategia si Stilul in Negociere.pptx

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!