Previzualizare referat:

Extras din referat:

Internetul este foarte important pentru publicurile unei organizatii dar mai ales pentru mass-media. Jurnalistii folosesc Internetul pentru cercetari in vederea scrierii diferitelor materiale, pentru gasirea de idei, surse de articole, dar si pentru comunicarea directa cu cititorii prin intermediul forumurilor de discutii, a e-mail-ului, a blog-ului, etc. Daca un jurnalist vrea sa se informeze despre o organizatie va merge mai intai la site-ul acesteia, unde se asteapta sa gaseasca informatii utile, comunicate de presa si alte materiale care il pot ajuta.

Pentru a comunica eficient cu mass-media, organizatiile ar trebui sa dezvolte un site Media. Acest mini-site, legat de website-ul organizatiei, nu trebuie sa fie doar o arhiva de comunicate de presa, ci un adevarat instrument ce ajuta jurnalistul sa-si desfasoare activitatea.

Am putea spune ca site-ul Media poate fi util pentru toate publicurile unei organizatii nu doar pentru mass-media. Acestea il pot folosi pentru informare, pentru documentare, pentru realizarea de stiri, articole, pentru cunoasterea anumitor aspecte din viata organizatiei, pentru a participa la evenimente, pentru a decide daca vor apela la produsele si/sau serviciile organizatiei, etc. Cu toate acestea, site-ul Media este destinat in special jurnalistilor.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Negociere.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
1 713 cuvinte
Nr caractere:
9 003 caractere
Marime:
13.96KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Negociere
Tag-uri:
internet, negociere
Predat:
la facultate
Materie:
Negociere
Sus!