Agentul de Vanzari si Tehnicile de Determinare ale Succesului Profesional

Extras din referat Cum descarc?

1.TRASATURILE GENERALE ALE AGENTULUI DE VANZARI DE SUCCES
Am ales ca in acest proiect sa prezint informatii in legatura cu agentul de vanzari Telionoiu Ionut, al firmei S.C Kodak S.R.L din orasul Curtea de Arges si este unul dintre vanzatorii cei mai de success din judet e foto, produse scolare, jucarii, si alte produse, si , de asemenea, face poze de buletin sau in format mai mare.Acesta comercializeaza apar. In continuare voi relata dovezile pentru a afirma cum acesta reuseste foarte bine sa-si atraga clientii si produsele sale sunt de - calitate mult mai susperioata in comparatie cu ale concurentilor sai.
Fiecare situatie in care are loc - vanzare este unica. Ea este influentata de produsele sau serviciile care sunt vandute, de conditiile de vanzare, de caracteristicile cumparatorului si de cele ale vanzatorului care trebuie sa reactioneze diferit de fiecare data cand se intalneste cu un potential client, sa-si adapteze metodele fata de cerintele situatiei in care doreste sa incheie - vanzare.
Indiferent daca agentul de vanzari cauta noi clienti sau intretine relatiile cu vechii clienti, de fiecare data se poate intampla ca, pentru a duce la bun sfarsit - vanzare, sa fie nevoit sa-si puna in valoare alte calitati. - data va trebui sa dea dovada de sarm, alta data de intuitie, alta data de flexibilitate. De aceea, agentul de vanzari trebuie sa detina multe calitati, multe aptitudini pe care sa stie sa le puna in valoare, iar daca nu le are, trebuie sa le dobandeasca.
Succesul vanzarii produselor sau serviciilor unui agent de vanzari au in vedere mai multi factori, iar printer acestia se numara : inteligenta, sociabilitatea, autocontrolul, increderea in sine si optimismul, adaptabilitatea si flexibilitatea, imaginatia, entuzismul, perseverenta, initiative, sinceritatea.
2.FISA POSTULUI AGENTULUI DE VANZARI AL S.C Kodak S.R.L
In continuare voi prezenta fisa postului care este valabila atat pentru agentul de vanzari S.C Kodak S.R.L cat si pentru alti vanzatori.
FISA POSTULUI
Nume si prenume : Telinoiu Ionut Georgian 
1. DENUMIREA FUNCTIEI : VANZATOR 
2. CODUL FUNCTIEI :522004
3. SCOPUL POSTULUI : -realizarea obiectului contractului individual de munca;
4. STUDII SI/SAU CALIFICARI NECESARE: studii medii;
5. RELATII ORGANIZATORICE :
relatii ierarhice :
- se subordoneaza: administratorului
- are in subordine: nu este cazul
relatii functionale :
- are relatii cu toate persoane juridice si persoane fizice care au legaturi economice cu societatea.
relatii de colaborare :
- cu personalul firmei si cu clientii6.
CONDITII SPECIFICE DE MUNCA :
- activitatea de vanzare se desfasoara in incinta societatii.
- utilizeaza: casa de marcat
- utilizeaza: echipament individual de protectie;


Fisiere in arhiva (1):

  • Agentul de Vanzari si Tehnicile de Determinare ale Succesului Profesional.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!