Preparatia Coroiesti

Extras din referat Cum descarc?

Uzina de preparare a carbunelui Coroesti, proceseaza carbunele brut provenit de la toate exploatarile miniere din cadrul CNH SA Petrosani.
Carbunele brut este receptionat de la majoritatea exploatarilor miniere prin intermediul vagoanelor de tip: proprietate EPCVJ, CFR, GFR.
UP Coroesti are in componenta 3 sectii principale, respectiv: separatia, spalarea si AEA, precum si un atelier electro - mecanic.
Carbunele brut, receptionat la UP Coroesti in vederea procesarii consta in general in carbune care nu poate fii livrat ca sortat spre beneficiari datorita calitatii  necorespunzatoare a acestuia.
SECTIA SPALARE
Carbunele brut clasat la dimensiunea de 40 mm este extras din silozurile de carbune brut cu ajutorul a 6 descarcatoare cu brate (cate doua pentru fiecare sir de silozuri), poz. 2Brl.........2Br6 si deversat pe benzile transportoare 3Br2, 4Br, 3Brl.
De pe aceste benzi carbunele este preluat si transportat in sectia de spalare cu ajutorul sistemului format din urmatoarele benzi: 5Br......l0Br.
Sectia de spalare cuprinde 3 linii tehnologice dintre care doua in conservare (liniile II si III) si una in functiune (linia I). Linia I a fost modernizata in cadrul proiectului ITOCHU - KOPEX , fiind pusa in functiune in anul 2003.
Noua linie modernizata este alimentata cu carbune brut concasat la dimensiunea de 40 mm, prin intermediul transportorului cu banda l0Br care deverseaza carbunele intr-un siloz tampon cu doua compartimente, 10.01. Din silozul tampon carbunele este preluat de doua alimentatoare rotative cu toba poz. 10.02 si 10.03 si deversat pe ciururile vibratoare de deslamare cu spalturi cu ochiurile de 0,8 mm, poz. 10.04, 10.05.
Carbunele deslamat este alimentat in masina de zetaj de tip ALLJIG, poz. 10.06 cu doua linii de lucru (A si B) care pot functiona simultan sau independent.
In primul compartiment al masinii de zetaj se obtine sterilul care este preluat de la baza acesteia cu ajutorul elevatorului cu cupe poz. 10.09 si evacuat pe banda 105 si in continuare cu banda 13St fiind insilozat in silozurile de steril sau poate f


Fisiere in arhiva (1):

  • Preparatia Coroiesti.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!