Raionul Bazar Magazin Plus

Extras din referat Cum descarc?

Raionul bazar al SupermarketPlus are o suprafata de vanzare de 176 m patrati. In cadrul raionului se vand urmatoarele grupuri de marfuri:
- Articole sportive, adica echipament sportive, rachete pentru tennis I pentru badminton, mingi pentru tennis, fluturai pentru badminton, saci de dormit, rucsacuri, corturi, haltere, gantere etc.;
- Papetarie, impartite in categoriile: instrumente de scris si corectura (creioane grafit, creioane mecanice, stilouri, pixuri cu si fara mecanism, radiere, corectoare, etui-uri, etc.), sisteme de prezentare (clip-board-uri, mape,dosare,flipchart-uri), hartie si articole din hartie ( hartie de scris si de imprimanta, caiete, bloc notes-uri, plicuri, etichete autoadezive), organizare si arhivare (bibliorafturi, caiete mecanice, file si mape din plastic, plicuri cu sina si dosare din plastic, agende telefonice), produse scolare (acuarele si tempera, plastilina, sabloane, rigle si echere, creta, caiete scolare, ghiozdane);
- Jucarii, adica papusi, maimute, jucarii din plus, jocuri, diverse jucarii pentru a construi castele de nisip sau alte tipuri de constructii, etc.;
- Bijuterii, care sunt din aur si argint, reprezentand inele, lantisoare, cercei, coliere cu pietre pretioase si semipretioase, etc.;
- Carti - casete (audio si video), rormat 16 x 21 cm, 176 pagini text, hartie offset + 16 pagini cu imagini color, hartie cretata 115g/mp. Versiuni in limba engleza si versiuni in limba romana. Sunt menite sa se adreseaza atat specialistilor cat si marelui public, intr-un limbaj poetic si stiintific in acelasi timp.
- Flori, Majoritatea florilor sunt importate din Olanda, Israel, Italia, Turcia. De exemplu, trandafirii, irisii si lalelele sunt achizitionate de pe piata din Amsterdam, dar firul de frezie, crin sau gerbera este mai ieftin in Israel, iar orhideele sunt aduse la jumatate de pret din Thailanda. 
Stiind ca suprafata raionului este de 279 m patrati iar randamentul este de 100 mil. / m patrati vanzari rezulta ca raionul obtine incasari in valoare de 80,91 mld. lei. Aceste incasari sunt repartizate astfel pe cele 7 categorii de marfuri:


Fisiere in arhiva (1):

  • Raionul Bazar Magazin Plus.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!