Proiect de Practica - SC Perfect Heat Solutions SRL

Cuprins referat Cum descarc?

INTRODUCERE 2
I. PREZENTAREA COMPANIEI 3
II. ORDONAREA SISTEMATICA A ACTIVITATII DESFASURATE 6
III. REZULTATELE PERIOADEI DE LUCRU 8
IV. CONCLUZII SI PROPUNERI 9
BIBLIOGRAFIE 11


Extras din referat Cum descarc?

INTRODUCERE
Am realizat aceasta lucrare pentru a prezenta activitatile pe care le desfasor ca angajat al companiei S.C. Perfect Heat Solutions S.R.L. Am ales sa lucrez in aceasta companie, pentru a intelege activitatile din cadrul unei firme si pentru a capata experienta.
In cele ce urmeaza voi prezenta cateva aspecte teoretice despre o intreprindere, pentru ca mai apoi sa concretizez pe intreprinderea la care lucrez.
O intreprindere se defineste ca o imbinare de resurse (idei, credibilitate, bani, management, energie, informatii, bunuri materiale, organizare...) prin care oamenii produc bunuri si servicii ce vor fi vandute pe piete la un pret suficient ca sa asigure remunerarea corecta a tuturor celor ce contribuie la functionarea ei ( proprietari, salariati, statul, bancile). 
Intreprinderea este un sistem sociotehnic in care factorului uman ii revine rolul activ in raport cu celelalte resurse.
Productia de bunuri si servicii mijloceste obtinerea valorii adaugate pentru proprietarii si salariatii intreprinderii.
Intreprinderea moderna este o constructie abstracta de interese, obiective, reguli, drepturi si obligatii - fiind tot mai putin definita prin elementele tangibile ale proceselor economice.
Fiecare intreprindere are o existenta limitata in timp. Ea parcurge un ciclu de viata.
Intreprinderea se identifica prin anumite elemente de individualizare: ea are un nume (firma), o nationalitate, un sediu, fiind organizata intr-una din formele juridice permise de lege (persoana fizica autorizata, asociatie familiala, societate comerciala, cooperativa etc.).
Cele mai multe intreprinderi apar ca urmare a initiativei unei persoane fizice. Rezulta, in general, intreprinderi mici care satisfac anumite nevoi si aspiratii ale intemeietorului, si sunt constituite, mare parte sub forma de societate cu raspundere limitata.
Societatea cu raspundere limitata are cateva caracteristici importante, prezentate mai jos.
Obligatiile sociale sunt garantate cu patrimoniul social, asociatii fiind obligati numai la plata partilor lor sociale. Corespunzator prevederilor legale, capitalul social nu poate fi mai mic de 2.000 RON, iar maximul de asociati admisi este de 50. Societatea cu raspundere limitata se caracterizeaza prin:
o capitalul este divizat in parti sociale care nu reprezinta titluri negociabile, deci nu pot fi vandute sau cumparate decat cu acordul celorlalti asociati;
o este societatea comerciala care poate fi constituita cu un singur asociat si cu un capital redus;
o sistemul decizional este mai putin complex decat la societatile pe actiuni, fiind permisa consultarea sau votul asociatilor prin corespondenta;
o asociatii se pot implica direct in conducerea curenta in cadrul organelor statutare;
Acest tip de societate prezinta o mare atractivitate pentru intreprinderile mici si mijlocii in principal ca urmare a modului sau de functionare ce permite o buna protectie a asociatilor si tertilor, precum si considerarea intereselor patrimoniale ale asociatilor conducatori.
In cele ce urmeaza voi prezenta aspectele de mai sus la societatea unde mi-am desfasurat perioada de practica, S.C. Perfect Heat Solutions S.R.L.
I. PREZENTAREA COMPANIEI
Denumirea societatii este S.C. Perfect Heat Solutions S.R.L., nume rezervat la Registrul Comertului sub nr. 353116/02.07.2008. Ca forma juridica, firma este constituita ca societate comerciala cu raspundere limitata. 
S.C. Perfect Heat Solutions S.R.L. a luat nastere in data de 24 iulie 2008,avind codul unic de inregistrare 24204938 si fiind inregistrara la Registrul Comertului sub numarul J40/12430/17.07.2008, asa cum arata certificatul sau de inregistrare , atasat in anexe.
Procedura de infiintare a unei societati comerciale cu raspundere limitata presupune, conform reglementarilor romanesti, cateva demersuri. Si anume:
o verificarea la Registrul Comertului a acceptabilitatii numelui ales 
o intocmirea actului constitutiv al societatii
o deschiderea unui cont si depunerea capitalului social subscris la o banca
o evaluarea bunurilor si a altor contributii nemateriale la capitalul firmei
o autorizarea constituirii societatii de catre judecatorul delegat pe langa Oficiul Registrului Comertului si inscrierea acesteia in registru
o publicitatea privind infiintarea
o eliberarea certificatului de inmatriculare
o inscrierea la organele administratiei financiare
o atribuirea codului unic de inregistrare
o obtinerea unor licente si autorizatii pentru desfasurarea activitatii. 
La data constituirii societatii, sediul social al firmei este stabilit in Bucuresti, sector 2, str. Zambilelor, nr. 75, Bloc Tei, Scara A, Et. 1, Ap. 12. 
Domeniul principal de activitate al societatii este reprezentat prin cod CAEN 432- Lucrari de instalatii electrice si tehnico- sanitare si alte lucrari de instalatii pentru constructii. Ca activitate principala, firma isi desfasoara lucrarile sub cod CAEN 4322. 
S.C. Perfect Heat Solutions S.R.L, asa cum ii spune si numele, comercializeaza si instaleaza sisteme de incalzire electrice prin pardoseala.
Decizia de constituire a firmei a venit dupa semnarea unui contract de parteneriat cu reprezentanta producatorilor si unicii distribuitori ai acestor sisteme din Romania, S.C. Ideal Heat S.R.L.
S.C. Perfect Heat Solutions S.R.L., partener Ideal Heat reprezinta firma I.D.L. Heaters Thermal Products Ltd, companie de profil din Israel care produce si comercializeaza sisteme electrice de incalzire in pardoseala.
Misiunea firmei pe piata este de a livra clientilor excelenta. In acest sens ei cauta sa satisfaca si chiar sa depaseasca asteptarile clientilor, asigurand eficienta si siguranta, permanenta a calitatii si promptitudinea serviciilor oferite.
Experienta si continua dezvoltare a procesului de cercetare ofera solutii noi, diferite conceptual de clasicele cabluri de incalzire. Astfel ca produsele comercializate de S.C. Perfect Heat Solutinos S.R.L. pe langa noutatea tehnologica - Ribon - Patent WIPO 2006, sunt CE Marked, agrementate tehnic si beneficiaza de cele mai inalte standarde de productie si calitate, acestea fiind recunoscute de organisme recunoscute.
Solutiile de incalzire in pardoseala PERFECT HEAT aduc pe langa confort, estetica, eficienta si plus de valoare prin tehnologia de ultima ora inglobata. Conceptual ele reprezinta unicate pe piata romaneasca a sistemelor electrice de incalzire in pardoseala. Sistemele S.C. Perfect Heat Solutions S.R.L. sunt alcatuite din filme flexibile de incalzire, covoare electrice incalzitoare, panglici incalzitoare si termostate pentru reglarea temperaturii.
Sistemele electrice de incalzire de tip ingropat (cunoscute sub denumirea generica << sub pardoseala >>) pe care le comercializeaza sunt revolutionare si eficiente, atat din punct de vedere tehnologic, dar mai ales din perspectiva plusului de confort si al reducerii costurilor totale. Sistemele propuse de ei se bazeaza pe doua variante constructive:
o Film flexibil cu strat aplicat de carbon, destinat incalzirii pardoselilor de tipul parchetului stratificat, parchetului laminat, mochetelor sau covoarelor.
o Banda termica din metal aliat cristalin cu aplicatii la interior si exterior.
Prin instalarea lor sunt asigurate beneficiarului :
- siguranta in exploatare
- maximizarea confortului
- optimizarea costurilor de exploatare


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect de Practica - SC Perfect Heat Solutions SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!