Previzualizare referat:

Extras din referat:

Electrolux este un mare producator de aparate electrocasnice si aparatele profesionale, cu vanzari de peste 40 miliarde de produse in 150 de tari anual. Ne concentram atentia pe inovatii cu proiectare evoluata, bazata pe cunoasterea buna a clientilor, pentru a veni in intampinarea nevoilor reale ale consumatorilor si profesionistilor. Printre produsele noastre se numara: frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aspiratoare de praf si aragaze comercializate sub marci renumite cum ar fi Electrolux, AEG-Electrolux, Zanussi, Eureka si Frigidaire. In 2006, Electrolux a inregistrat vanzari de 100 miliarde SEK, iar colectivul companiei s-a marit la 57.000 angajati. Pentru mai multe informatii, vizitati http://press.electrolux.ro.

Inovatorul de proiectare evoluata Toate proiectele si dezvoltarea de proiecte Electrolux au la baza filosofia Proiectarii evoluate. O abordare holistica, inradacinata in traditia designului scandinavian, care are ca obiectiv dezvoltarea si aplicarea cunostintelor despre clienti in toate aspectele referitoare la experienta marcii. Se refera la functionalitate, utilitate, adaptabilitate, aspect vizual si experienta generala a utilizatorilor in toate aspectele vietii unui produs, de la momentul in care un consumator incepe sa manifeste interes, pana la achizitie, instalare, utilizare si casarea finala. Designul trebuie sa genereze emotie si dorinta utilizatorului, dar asigura ridicarea aspectelor practice si functionale ale experientei utilizatorului la nivelul asteptarilor emotionale si practice ale proprietarului.

Protectia mediului Grupul Electrolux depune eforturi pentru a asigura contributia produselor, serviciilor si productiei proprii la dezvoltarea durabila. In acest scop, designul produsului are ca obiect reducerea impactului negativ asupra mediului prin ciclul vietii produsului, in timp ce consumul de resurse si energie, deseurile si poluarea sunt monitorizate cu regularitate pentru a fi imbunatatite. Grupul adopta o abordare proactiva in privinta legislatiei privind mediul si incurajeaza furnizorii sa adopte aceleasi principii de mediu ca cele urmarite de Electrolux. La Electrolux, suntem mandri sa oferim produse care contribuie in mod direct la durabilitate. Aparatele care usureaza corvoadele casnice si elibereaza timpul pentru sarcini mai creative. Igiena imbunatatita de aspirare a prafului reduce riscurile de imbolnavire. Beneficiile nutritionale ale refrigerarii sunt imense, in acelasi timp alimentele sunt conservate in loc sa fie risipite. Masinile de spalat rufe si vase economisesc energie si, in acelasi timp, usureaza viata familiilor.

In 2006 Cifra de afaceri a Electrolux s-a ridicat la valoarea de 157 milioane euro. Compania Electrolux Romania, membra a grupului Electrolux, a obtinut anul trecut o cifra de afaceri de 157 milioane euro, in crestere cu 25% fata de 2004, cand a fost de 125 milioane euro.Valoarea investitiilor realizate in 2005 la fabrica de aragazuri din Satu Mare se ridica la aproximativ 7,1 milioane euro, iar valoarea totala a investitiilor de la achizitia fabricii de catre Grupul Electrolux si pana in prezent depaseste suma de 25 milioane euro.Compania este prezenta in Romania din 1995 si are in componenta o divizie de vanzari si marketing in Bucuresti, precum si o fabrica de aragazuri la Satu Mare, din care detine 99.52% din actiuni. Grupul Electrolux este unul dintre cei mai mari producatori de aparatura electrica pentru bucatarie si curatat precum pentru si echipamente pentru gradina si padure. Grupul detine marcile AEG-Electrolux, Electrolux, Zanussi, Frigidaire, Eureka si Husqvarna.

Produsele

1. Ingrijire casa

- Trilobite

Aspiratorul automat care curata cu adevarat.Curatenia regulata este importanta si poate reduce in mod semnificativ depunerile de praf, alergeni si alte impuritati nedorite. Aici intervine Trilobite. Complet automat si suficient de zvelt pentru a intra sub canapele si paturi, acest robot prietenos elimina durerile de spate din curatenie. Curata podelele si reduce la minimum depunerile de praf din colturi, permitandu-va sa faceti curatenie mult mai des. si mult mai rar cu aspiratorul normal.

- Aspiratoare fara fir

- Aspiratoare traditionale

Ne-am gandit ca nicio casa nu seamana cu alta. De aceea va propunem o gama de aparate de curatat cu recipiente de inalta performanta, inovatoare, moderne si adaptate necesitatilor dv. Alegeti unul dintre aparatele de curatat de mai jos.

- Stick

2. Ingrijire tesaturi

- Masini de spalat rufe

Electrolux va ofera o gama variata de masini de spalat rufe, atat cu incarcare frontala cat si cu incarcare verticala, echipate cu ultimele tehnologii in domeniu, pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra. Prietenii naturii! Masina de spalat proiectata sa consume atat de putina energie electrica incat sa fie incadrata in clasa produselor verzi. In plus beneficiati si de Time Manager si de multitudinea programelor functionale caracteristice masinilor de spalat rufe Electrolux. Capacitate mare de incarcare - 8 kg, in dimensiuni standard. Aceasta este masina de spalat Time Manager cu program de 14 minute, display grafic LCD cu meniu in limba romana si clasa superioara de energie.

- Uscatoare de rufe

Gama inovativa de uscatoare Electrolux, cu condensare sau ventilare, si , in special uscatorul cu abur Iron Aid ofera solutii perfecte pentru uscarea rufelor.

- Masini de spalat rufe cu uscator

Masinile de spalat rufe, cu uscator, realizeaza atat spalarea cat si uscarea rufelor. Astfel, veti avea mai mult spatiu. INSPIRE EWW12470W. Reduceti nevoia de spatiu cu masina de spalat rufe cu uscator integrat de la Electrolux.

3. Bucatarie

Aparatele Electrolux transforma bucataria intr-o incapere in care va face placere sa va petreceti timpul. Gama noastra combina solutiile flexibile cu design-ul modern si cele mai noi tehnologii.

- Gama echipamente incorporabile Totul se completeaza atunci cand bucataria ta este echipata cu aparatele

- Frigidere incorporabile

- Masini de spalat vase incorporabile

- Aparate pentru gatit incorporabile

- Gama compacta

- Gama de echipamente independente

- Frigidere independente

- Masini de spalat vase independente

- Aparate pentru gatit independente

Bibliografie:

www.electolux.com

www.zanussi.ro

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Electrolux.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
2 116 cuvinte
Nr caractere:
12 028 caractere
Marime:
57.14KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Merceologie
Tag-uri:
produse, electrocasnice, firma
Predat:
la facultate
Materie:
Merceologie
Profesorului:
Olga Maxim
Sus!