Caracterizarea Merceologica a Lemnului

Extras din referat Cum descarc?

Lemnul constituie un material foarte important pentru unele ramuri ale economiei nationale ca: industria chimica (hartie si carton, celuloza), industria textila, industria mobilei, constructii, instrumente muzicale, aparate sportive etc. El se regaseste in peste 4000 tipuri de produse finite in economie.
In prezent, masa lemnoasa ce se recolteaza este alcatuita in principal din foioase (fag, stejar) si rasinoase (brad, molid) si in mai mica masura din alte specii ca: frasin, tei, plop, paltin s.a.
In Romania, industria prelucrarii lemnului si a mobilei s-a dezvoltat foarte mult ca urmare a existentei unei suficiente mase lemnoase si de calitate, cat si datorita construirii de intreprinderi de prelucrare a lemnului si de fabrici noi de mobila in multe centre ale tarii. Tara noastra mai dispune de traditie in prelucrarea lemnului si mobilei, dar si de o forta de munca cu inalta calificare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Caracterizarea Merceologica a Lemnului.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!