1) GAMA SORTIMENTALA A BISCUITILOR "CROCO"(PETIT BEURRE), VARIANTA SIMPLA, COMERCIALIZATA PE PIATA MUNICIPIULUI PITESTI; 1 2) CARACTERISTICILE DE CALITATE SPECIFIC MARFII "BISCUIT CROCO", VARIANTA SIMPLA (PRODUS + AMBALAJ): 2 3) CONCLUZII: 4 4) ANEXE: 4
1) Gama sortimentala a biscuitilor "Croco"(Petit Beurre), varianta simpla, comercializata pe piata municipiului Pitesti; Biscuitii sunt un produs obtinut prin amestecarea fainii de grau, a zaharului si a agentilor de afanare, cu sau fara alte adaosuri. Ei fac parte din grupa produselor de panificatie, avand o valoare energetica ridicata. Sortimentul de biscuiti este numeros datorita pretabilitatii adaosurilor si varietatea formelor, dar si a ambalajelor. Astfel, biscuitii "Croco"(Petit Beurre) sunt produsi si comercializati intr-un sortiment variat de S.C. CROCO S.R.L.: - CROCO-Biscuiti PETIT BEURRE 100g (28 bucati)-simpli, fara adaosuri in amestec omogen si fara adaosuri in amestec eterogen; - CROCO-Biscuiti MINI PETIT BEURRE 44g (72 bucati)- simpli, fara alte adaosuri; - CROCO-ROCO Biscuiti cu crema cacao 150g (23 bucati), 600g (48 bucati), 56g (2 bucati)- simpli, fara alte adaosuri, umpluti (crema cacao); - CROCO-Biscuiti PETIT BEURRE 2x100g (300g)- simpli, fara alte adaosuri; - CROCO-Biscuiti PETIT BEURRE 5x100g (500g)- simpli, neumpluti si fara alte adaosuri; - CROCO-Biscuiti cu crema cacao, vanilie 32g- simpli, fara alte adaosuri, umpluti (crema vanilie sau cacao); - CROCO-Biscuiti cu crema cacao 25g- simpli, fara alte adaosuri, umpluti (crema cacao); - CROCO-ROCO Biscuiti PETIT BEURRE 100g- simpli, fara alte adaosuri, neumpluti. 2) Caracteristicile de calitate specific marfii "Biscuit Croco", varianta simpla (produs + ambalaj): A. Caracteristici tehnico-functionale Proprietati fizice Proprietati chimice Proprietati functionale 1) Proprietati fizice generale: - starea de agregare: solida (ambalaj + produs) - proprietati de masa: masa neta 100g e - proprietati dimensionale (Lxlxh): 16 cmx5,2cmx4,5cm - higroscopicitatea: hygroscopic (produs-absoarbe umezeala), nehigroscopic (ambalaj-nu absoarbe umezeala) - porozitate sau compactitate: porozitate (produs), compactitate (ambalaj + produs) 2) Proprietati fizice speciale: - proprietati mecanice: duritate mica, rezistenta mica (produsul se sfarama) si medie (ambalaj), deformare plastica. - proprietati optice: culoare crem (produs) si predominant rosu (ambalaj), opac (produs + ambalaj), mat (produs), lucios (ambalaj) - proprietati termice: bune conducatoare de caldura (produs + ambalaj) - proprietati electrice: izolatoare electrice (produs + ambalaj). - compozitia chimica: substante nutritive: lipide, glucide, proteine, fibre, acizi grasi, etc.; - nu prezinta contaminanti si poluanti (produs), material plastic (ambalaj) - comportarea la agenti chimici: nu este specificata. - posibilitate de conservare: a se pastra la loc racoros (produs); - valoare energetic: 1911 kJ, 455 kcal per 100 g produs; - manuire usoara; - ocuparea unui spatiu restrans in timpul pastrarii (forma simpla, greutate si dimensiuni reduse, fara sisteme proprii de manipulare); - nu necesita preparare inainte de consum; - posibilitatea de dozare a produsului in ambalaj; - inchiderea ermetica a ambalajului ( lipire pe mijloc si la capete); - compartimentarea produsului/ambalajului: fara obiect; - posibilitatea de vizualizare a continutului: ambalaj opac; - mesajul informational transmis de eticheta: complet, tradus in limba romana; Valabilitatea produsului: a se consuma de preferinta inainte de (este trecut pe ambalaj); - asigurarea service-ului: nespecificat.
După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.