Secrete ale Anatomiei Masculine

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Exista si un echivalent masculin al Punctului G. In realitate, barbatii au chiar doua asemenea puncte fierbinti, veritabile surse ale placerii. Unul este o terminatie nervoasa situate pe partea de jos a capului penisului, acolo unde unii barbati poseda niste mici excrescente sau niste dintisori extrem de sensibili la orice atingere. Acest nerv corespunde in cazul femeii nervului extrem de puternic de la nivelul clitorisului. O alta arie supersenzitiva este situate intre zona testiculelor si deschizatura anala. Nervul pe care aceasta il contine are un rol important in intensificarea senzatiei orgasmice a barbatului. Daca iubita acestuia va apasa acest punct exact in momentul in care el este pe cale sa ejaculeze, barbatul poate atinge culmi extatice nebanuite anterior, uneori chiar acel tainic orgasm uscat, adica experimentarea starii de placere maxima fara ejacularea si vlaguirea pe care aceasta o implica.

Cum se controleaza muschii sexuali

Zona dintre fese si baza pelvisului este captusita cu fibre musculare si ligamente, pe care este grefata o retea densa de vase de sange si trminatii nervoase cu un rol essential in trairea senzatiilor orgasmice. Aceasta centura musculara poate fi constientizata cu usurinta de catre barbati atunci cand urineaza, prin simpla contractie a respectivilor muschi. Unii barbate isi contracta in mod spontan acesti muschi atunci cand isi doresc sa isi prelungeasca erectia prin amanarea ejacularii. In anumite cazuri de ejaculare prematura aceasta problema poate fi eliminate daca centura musculara cuprinsa intre anus si pelvis poate fi angrenata astfel incat barbatul sa poata atinge sau prelungi declansarea senzatiei orgasmice.

Doamnelor, atentie!

Foarte multe femei cred ca daca un barbat nu reuseste sa atinga o erectie respectabila, aceasta inseamna ca el le respinge sau, cel putin arata indiferenta fata de nevoile lor. Neavand si ele un penis, marea majoritate a femeilor nu stiu cum functioneaza acesta. La drept vorbind insa, barbatii cu un nivel mediu de cultura, dar uneori si aca

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Secrete ale Anatomiei Masculine.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
641 cuvinte
Nr caractere:
3 624 caractere
Marime:
6.18KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Medicină
Tag-uri:
corpul omenesc, organisme, barbati
Predat:
la facultate
Materie:
Medicină
Sus!