Pregătirea psihologică a gravidei pentru nașterea naturală

Extras din referat Cum descarc?

Sa fii insarcinata sau sa fii mama este cea mai minunata perioada a vietii tale, este un eveniment ca niciun altul in viata, plin de necunoscute atat ca experienta cat si ca senzatii; toti cei din jurul tau iti spun cat de fericita si de norocoasa ar trebui sa te simti ca o sa fii mama, insa nu totul e atat de simplu pe cat pare.
Desfasurata astazi in mare parte in mediu medical, la spital, beneficiind de tehnologie avansata, prezenta medicului si a moasei, participarea neonatologilor, nasterea nu inceteaza sa produca multe teama.
Ce le sperie pe femei? Unii ar spune ca durerea, altii ar spune ca este o frica legata de copil, de viata lui, pusa la incercare in timpul travaliului. In alte cazuri, o sarcina cu complicatii sau pierderi de sarcina anterioare.
Sigur ca din punct de vedere psihologic, foarte multe lucruri contribuie la aceasta frica si unele dintre cele mai importante sunt istoria femeii si relatiile ei cu cei din jur, mai ales cu propria mama. Fiecare femeie are o imagine despre nastere si tocmai de aceea, pregatirea psihologica si sprijinul emotional sunt foarte importante.


Fisiere in arhiva (1):

  • Pregatirea Psihologica Gravidei pentru Nasterea Naturala.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!