Diabet

Extras din referat Cum descarc?

Diabetul este o boala cronica caracterizata prin nivele ridicate ale gucozei in sange (hiperglicemie). Diabetul apare atunci cand pancreasul nu produce insulina suficienta, sau cand organismul nu poate utiliza eficient insulina produsa. Insulina este un hormon produs de pancreas care ajuta celulele sa preia glucoza din sange si sa o transforme pentru producerea energiei. Deci, boala se declanseaza cand organismul nu are suficienta insulina sau nu poate folosi insulina pe care o are pentru transformarea glucozei in energie. Diabetul Tip 2 (cunsocut si ca diabetul varstei adulte) este cea mai obisnuita forma de diabet. Persoanele cu diabet tip 2 nu pot utiliza eficient insulina. Acestia pot adesea sa-si imbunatateasca starea numai cu modificari in stilul de viata. In multe cazuri medicatia orala este necesara. Cateodata este nevoie de insulina. Aproape 50% dintre persoanele cu diabet tip 2 nu sunt constiente de starea lor. 
Cel mai simplu, mai rapid si mai convenabil mod de a va controla singuri glicemia sunt testele vizuale comparative BETACHEK. Acestea nu necesita un aparat, sunt precise si va pot indica daca aveti nivelul glicemiei in limite normale (pragul superior 110 mg/dl). Fie ca sunteti diagnosticat deja cu diabet, fie suspectati ca ati avea diabet, este bine sa va testati glicemia dimineata (a jeun) si la 2 ore din momentul in care ati inceput sa serviti masa (postprandial). Repetati testarea glicemiei in mai multe zile, la intervale diferite de timp. BETACHEK sunt convenabile ca pret si va puteti permite testari frecvente.
Descriere
Betachek este un sistem de testare pentru masurarea concentratiei de glucoza din sangele capilar. Este format din doua pernite, care contin un reactiv absorbant, atasate la unul din capetele bandeletei din plastic. Glicemia poate


Fisiere in arhiva (1):

  • Diabet.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!