Tehnologia în viitor

Extras din referat Cum descarc?

Tehnologia - este ansamblul metodelor, proceselor, operatiilor facute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor si datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial.
Ingineria aplica imaginatia, judecata si disciplina intelectuala cunostintelor umane existente pentru a crea sau folosi tehnologia in mod util si eficient.
Importanta tehnologiei pentru dezvoltarea economica este larg recunoscuta, avand in vedere impactul pe care il poate avea tehnologia asupra succesului, supravietuirii sau insuccesului activitatii economice a companiilor, in special intr-un mediu de concurenta intensiva si globala.


Fisiere in arhiva (1):

  • Tehnologia in viitor.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!