Studiul stabilității dinamice al încărcăturii în cazul unui motostivuitor în mișcare

Extras din referat Cum descarc?

REZUMAT: In aceasta lucrare se trateaza problema stabilitatii unui motostivuitor si a incarcaturii,in timpul transportului, pe perioada franarii in vederea depozitarii sarcinii . Acest studiu s-a realizat impunand mai multe variante de conditii. Pentru a raspunde la intrebarile puse prin tema am apelat la principiul lui d'Alembert, cu ajutorul caruia am studiat varianta d) din enunt, apoi am verificat si variantele a), b) si c). Rezultatele obtinute pot fi utilizate incepand de la proiectarea unor astfel de utilaje.
Un lift mobil (motostivuitor  M) are greutatea   si transporta o lada (L) de greutate   (fig. 1). Coeficientii de frecare sunt u1=0,3 intre lada si masina si u2=0,5 intre cauciucuri si calea de rulare. Daca motostivuitorul se deplaseaza cu viteza de  4,5 m/s gasiti distanta minima de oprire la punerea franei astfel incat sa nu se intample nici unul din urmatoarele cazuri:  a. Masina aluneca; b. Lada aluneca relativ la masina; c. Lada se rastoarna relativ la masina; d. Masina si lada se rastoarna ca un intreg.


Fisiere in arhiva (1):

  • Studiul Stabilitatii Dinamice al Incarcaturii in Cazul unui Motostivuitor in Miscare.DOC

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!