Sistemul de Alimentare al Autovehiculelor

Extras din referat Cum descarc?

Instalatia de alimentare are rolul de a alimenta cilindrul cu combustibil si aer necesar arderii si de a evacua gazele arse. Dupa modul de formare a amestecului carburant, acesta difera:
la MAS, amestecul se formeaza in exterior, din benzina si aer(in carburator) si continua in timpul curselor de admisie si 
compresie ;
la MAC, amestecul se formeaza in interiorul cilindrului, lasfarsitul cursei de compresie a aerului, cand se injecteaza motorina. O exceptie este cazul MAS cu injectie de benzina, la care formarea amestecului de ardere poate sa se realizeze atat in exterior cat si in interior. Unele motoare pot folosi in locul combustibililor lichizi gaze lichefiate sau combustibili sintetici.
Instalatia de alimentare cuprinde ansamblul organelor necesare alimentarii motorului cu amestec carburant format din benzina si aer in proportiile si cantitatile cerute de regimul dc functionare.
lnstalatia de alimentare se compune din: 
- rezervor de combustibil
- conducte
- pompa de alimentare
- filtre decantoare de combustibil
- carburator
- filtre de aer 
- sistem de evacuare a gazelor arse.


Fisiere in arhiva (1):

  • Sistemul de Alimentare al Autovehiculelor.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!