Sistemul de Alimentare

Extras din referat Cum descarc?

CAP I. INTRODUCERE
I1 ROLUL INSTALATIEI DE ALIMENTARE
Instalatia de alimentare a motorului asigura trimiterea si injectarea in fiecare cilindru, la momentul corespunzator, a unei cantitati bine determinate de motorina, in functie de sarcina si turatia motorului, precum si pulverizarea fina si distribuirea uniforma in camerele de ardere a particulelor de motorina injectata, in scopul utilizarii eficiente de aer din cilindri. Instalatia este de tipul pompa de injectie si injectoare.
I2 CONDITII IMPUSE
Instalatia de alimentare indeplineste functia de a alimenta cu combustibil si are necesar arderii la motorul cu ardere interna, cat si functia de a evacua gazele arse din cilindru.
Instalatia de alimentare trebuie sa indeplineasca anumite cerinte, si anume:
- sa asigure debitarea combustibilului sau amestecului carburant, in proportie determinata, la momentul necesar;
- sa asigure pornirea motorului in orice conditii de temperatura;
- sa asigure functionarea fara intreruperi la deplasarea automobilului pe drum neuniform, la urcare si coborare, la intoarceri bruste si franari de scurta durata;
- sa aiba partile componente rezistente la uzura; sa fie adaptata pentru interventie comoda privind intretinerea si reparatiile ei;
- sa nu prezinte pericol de incendiu.


Fisiere in arhiva (1):

  • Sistemul de Alimentare.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!