Plasarea Desenelor

Extras din referat Cum descarc?

AutoCAD ofera multiple modalitati de a integra desenele dumneavoastra in Internet. Puteti deschide desene AutoCAD dintr-un sit Web. Cand accedeti la un sit Web aflate otiunde in Web si puteti publica desene intr-un sit Web. Cand accedeti la un sit Web ( eventual din reteaua intranet a firmei la care lucrati), puteti gasi blocuri sau alte date si le puteti trege ca mouse-ul in desenul dumneavoastra. 
TRIMITEREA  DESENELOR
Puteti trimite instantaneu desene AutoCAD altora din echipa dumnavoastra sau clientilor- fie prin fax, fie prin e-mail, la fel cum trimiteti prin fax sau prin e-mail alte documente. Trimeti un desen prin fax daca destinatarul nu are AutoCAD si doreste sa-l vada rapid pe hartie. 
Utilizati poseta electronic daca destinatarul are AutoCAD si daca este necesar sa modifice eventual desenul. Puteti trimite, de asemenea, un desen intr-un sit FTP.
TRIMITEREA PRIN FAX A UNUI DESEN DIN AUTOCAD
Daca aveti instalat un program de fax pe care-l utilizati pentru a trimite de la calculatorul dumneavoastra, puteti transmite prin fax un desen, urmand acesti pasi:
1. Deschideti desenul
2. Selectati File ? Plot. In rubrica Plot Device din caseta de dialog Plot, selectati drivelur de imprimanta care este inclus in programul dumneavoastra de fax. Utilizati optiunea de imprimanta care este inclus in programul dumneavoastra de fax. Utilizato optiunea Scaled to Fit dir rubric Plot Settings pentru ca desenul dumneavoastra sa incapa pe foaia de 21,59x27,94 cm de la fax. Selectati OK.
3. Programul de fax deschide o caseta de dialog, permitandu-va sa specificati destinatarul, daca urmeaza sau nu sa setrimita o pagina de prezentare s.a.m.d. In caseta de dialog selectati Send sau Send Fax pentru a trimite faxul.
TRIMITEREA UNUI DESEN UTILIZAND FTP
FTP este prescurtarea de la File Transfer Protocol, aceasta fiind o metoda de incarcare si de descarcare a desenelor dintr-un calculator prin Internet sau printr-o retea intranet. Puteti stabili locatii FTP selectand Tools? Add/Modify FTP Locations din meniul oricarei oricarei casete de dialog care va permite sa selectati desenul ( cum ar fi Select File sau Save Drawing As). Trebuie sa afisati numele sitului FTP, sa alegeti un tip de deschidere a unei sesiuni de lucru ( Anonymous sau User) sis a specificati numele dumneavoastra de utilizator si parola, daca va conectati ca User. Dupa aceea, puteti deschide desenul din locatii FTP si puteti


Fisiere in arhiva (1):

  • Plasarea Desenelor.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!