Mașini de găurit cu montant

Extras din referat Cum descarc?

Masini de gaurit
cu montant
Masinile de gaurit cu montant sint construite pentru executarea gaurilor cu diametre de la 25 pina la 80 mm, pe semifabricate de dimensiuni mijlocii si mari. Partile componente ale acestei masini sint in general aceleasi ca la masinile de gaurit cu coloana, deo-sebindu-se de acestea printr-o robustete mai mare, data de montant si de deplasarea pe ghidajele acestuia a capului de gaurit. In figura 11 este repre?zentata schema de principiu a unei masini de gaurit cu montant.
Schema masinii de gaurit cu montant:
1 - placa de baza; 2 - montant; 3 - cutia de viteze ; 4 - cutie de avans ; 5 - arborele principal; 6 - ghidaje; 7 - masa; 8 - piesa; M - motor ; I- miscare principala ; II - miscare de avans; III - deplasarea verticala a capului de gaurit; IV - deplasarea verticala a masei.
Schemele cinematice de principiu a masinilor de gaurit:
a - cu coloana; b - cu montant
Masinile de acest tip sint inzestrate cu cutii de viteza cu 6 12 trepte de turatii si cu cutii de avansuri cu pma la 9 trepte. Schema cinematica de principiu este reprezentata in figura 12.b.


Fisiere in arhiva (1):

  • Masii de gaurit cu montant.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!