Intretinerea Planificata

Extras din referat Cum descarc?

Pentru asigurarea expulatarii automobilelor si remorcilor in conditii de siguranta a circulatiei, precum si pentru realizarea de catre acestea a normelor de parcurs, cu minimum de cheltueli, este necesar sa se execute o serie de lcrari de prevenire si inlaturare a defectiunilor tehnice. Acestea sunt lucrari de intretinere si lucrari de intretinere si lucrari de reparatii curente care inpreuna formeaza deservirea tehnica auto.
Lucrarile de intretinere a automobilelor si remorcilor se executa periodic la termenele prevazute in normative, iar lucrarile de reparatii curente se executa atunci cand apare necesitatea lor.
Lucrarile de intretinere au un caracter de prevenire a uzurilor anormale si a defectiunilor tehnice ce pot interveni in timpul expluatarii, precum si de asigurare a unui aspect estetic corespunzator circulatiei pe drumurile publice.
Controlul si ingrijirea zilnica cuprinde lucrari de pregatire si verificare a starii tehnice generale sau pe agregate, amsamblurile si subamsamblurile componente ale autovehiculelor si remorcilor, legate in special de siguranta circulatiei, inainte de plecare si dupa sosirea din cursa, precum si in parcurs.
Operatiunile din cadrul lucrarilor de control si ingrijire zilnica sunt date intr-o anexa a normativului, grupate astfel : lucrari de curatenie interioara ; lucrari de verificari sumare si ingrijire zilnica ; controlul zilnic de siguranta a circulatiei la plecarea in cursa si supraveghere in parcurs.


Fisiere in arhiva (1):

  • Intretinerea Planificata.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!