Instalație de preparat și format paste făinoase

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Mecanică
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 353
Mărime: 127.18KB (arhivat)
Publicat de: Mihail Stoica
Puncte necesare: 5
Universitatea: Dunarea de Jos Galati Facultatea de Mecanica

Cuprins

  1. Cuprins:
  2. I. Calculul elementelor geometrice ale melcului.
  3. II. Calculul matriţei.
  4. III. Calculul turaţiei melcului.
  5. IV. Calculul puterii necesare acţionării motorului:
  6. - schema cinematică;
  7. - calculul puterii motorului;
  8. - alegerea motorului;
  9. V. Alegerea rulmenţilor.
  10. VI. Desenul de execuţie al presei.

Extras din referat

Dc – diametru interior cilindru, ;

D – diametru exterior melc, ;

d – diametru de fund melc, ;

H – pasul melcului, ;

a1 – grosimea la vârf a elicei, ;

a2 – grosimea la bază a elicei, ;

α – unghi de înclinare al elicei: 150 ÷ 220.

Cap.1 Calculul elementelor geometrice ale melcului

unde: -debitul specific al presei[ ]

D-diametrul exterior al melcului[m]

H- pasul melcului

- randamentul volumic al presei; =15 25%

n- turatia melcului [rot/s]

p-densitatea

Q-productivitatea[kg/h]

V- volumul de aluat

Cap.2 Calculul matritei

-capacitatea de productie [t/h];

- pierderi prin deseuri[%],

U-umiditatea produselor finite,

-umiditatea produselor crude,

- capacitatea de productie volumica reala

- debitul specific

- Suprafata utila a matritei

voi alege v=

= suprafata totala a matritei

- diametrul exterior al matritei

- numarul orificiilor de modelare

=2535,29 gauri 2600 gauri

F-forta de actionate asupra matritei

Cap.3 Calculul turatiei melcului

- volumul real de aluat

Parametrici geometrici

V =50277,7

D =80[mm]

d =50[mm]

Preview document

Instalație de preparat și format paste făinoase - Pagina 1
Instalație de preparat și format paste făinoase - Pagina 2
Instalație de preparat și format paste făinoase - Pagina 3
Instalație de preparat și format paste făinoase - Pagina 4
Instalație de preparat și format paste făinoase - Pagina 5
Instalație de preparat și format paste făinoase - Pagina 6
Instalație de preparat și format paste făinoase - Pagina 7
Instalație de preparat și format paste făinoase - Pagina 8
Instalație de preparat și format paste făinoase - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Instalatie de Preparat si Format Paste Fainoase.doc

Te-ar putea interesa și

Studiu privind Organizarea și Funcționarea unei Unități de Alimentație Publică cu Referire la Restaurantul Select

INTRODUCERE Comerţul de alimentaţie publică are ca obiect de activitate organizarea şi producerea de preparate culinare, a altor bunuri de consum...

Restaurantul - Unitate de Alimentație

INTRODUCERE Emanciparea şi evoluţia populaţiei a făcut ca toate elementele care întregesc cursul unei zile să fie dezvoltate şi modernizate direct...

Tehnologia Fabricării Pastelor Făinoase Lungi

CAPITOLUL 1 TEHNOLOGIA DE OBŢINRE A PASTELOR FĂINOASE Pastele făinoase sunt produse alimentare obţinute din aluat nedospit, preparat din făină şi...

Cateringul - componentă esențială a serviciilor turistice prestate la SC Hercules SA

1. INTRODUCERE În condiţiile economiei de piaţă, consumatorul devine axul central al tuturor activităţilor economice ce converg spre satisfacerea...

Spații de Servire a Consumatorilor

Pentru aprobarea normelor metodologice şi a criteriilor privind clasificarea pe stele şi categorii a structurilor de primire turistică şi a altor...

Produse de panificație și zaharoase

1.Tehnologia pastelor făinoase 1.1.Generalităţi. Pastele făinoase sunt produse alimentare de tipul semifabricatelor care se prepară din făină şi...

Ai nevoie de altceva?