Distribuitoarele

Extras din referat Cum descarc?

Pentru a schimba directia curentului de aer spre si de la cilindru,se foloseste o valva de control dimensional (distribuitor).Partea deplasabila intr-o valva directionala va conecta si deconecta pasajele interioare ale corpului valvei.Aceasta actiune rezulta controlul directiei de curgere a aerului.
O valva tipica de control al directiei consta in corpul valvei cu patru pasaje interioare de curgere si un sertaras alunecator.
Ridicand sertarasul, se conecteaza alternativ un port al unui cilindru pentru a furniza presiune sau pentru a elimina.Cu sertarasul in pozitia A conectata la furnizorul de presiune si B la portul de eliminare, cilindrul se va extinde.Apoi, cu sertarasul in cealalta pozitie extrema, furnizorul de presiune e conectat la portul B si portul A e conectat la refulare, acum cilindrul se retrage.


Fisiere in arhiva (1):

  • Distribuitoarele.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!