Dezvoltarea unor lecții interactive cu aplicația Easyclass

Extras din referat Cum descarc?

Easyclass este o resursa extraordinara pentru invatamant, fiind un element aditional la sala de clasa si unul care sustine practicile didactice existente. Combina multe dintre cele mai bune elemente ale predarii fata in fata (invatamantul personalizat, interactiunea sociala si contactul direct cu limbajul) prin facilitarea unei mai mari varietati si flexibilitati decat intr-o clasa traditionala, raspunzand nevoilor unui elev modern. Folosirea unei abordari tip blended learning inseamna ca profesorii pot accesa continutul online direct in clasele lor si sa il integreze astfel incat sa se creeze o coeziune cu parti din lectie sau programa, decat sa existe separat fata de ceea ce predau. 
Easyclass este un instrument foarte folositor pentru blended learning, poate fi folosit drept un cadru pentru resurse si materiale educationale, indiferent daca sunt accesate in clasa sau in afara ei. Easy class este un website gratuit, asemanator cu Facebook, unde studentii pot face teste online, sa predea teme sau sa ia parte la discutii online in afara clasei traditionale. In discutiile Easyclasss elevii reflecta, intreaba, cantaresc posibilitati si sustin colegi cu resurse aditionale. Permite profesorilor si elevilor sa comunice, colaboreze, impartaseasca si sa invete, totul intr-un mediu privat si sigur.
Profesorii isi pot crea conturile si apoi sa creeze grupul clasei.Procesul de inregistrare este usor si in 2 minute profesorii pot crea o clasa digitala
Fig.1.Captura ferastra de acces Eassy class 
Fig. 2 Captura ecran inregistrare ca profesor
Creand grupul clasei, se genereaza un cod. 
Fig.3 Generarea coduluii pentru grupul clasei creat
Elevii pot folosi acest cod pentru a se inregistra in Easyclass. Deasemenea, ei pot primi invitatii pentru aavea acces la datele postate pe platforma.Se pot tasta adresele de e-mail, separate prin virgule, dupa care se tasteaza optiunea ,,Invitati?


Fisiere in arhiva (1):

  • Dezvoltarea unor lectii interactive cu aplicatia Easyclass.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!