Calitatea Motorinei

Extras din referat Cum descarc?

Calitatea unei motorine este direct legata de proprietatile acesteia. Reglementarea continutului si proprietatilor combustibililor diesel se face prin directiva europeana EN 590/2004. Romania, facand parte din Uniunea Europeana, se supune legislatiei europene deci este obligata sa impuna producatorilor si distribuitorilor de combustibili aceleasi conditii adoptate in UE.
Tabelul de mai jos contine prevederile regulamentului EN ISO 590/2004 privind cerintele generale aplicabile combustibililor diesel precum si normele aferente de testare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Calitatea Motorinei.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!