Bateria de acumulator

Extras din referat Cum descarc?

Bateria auto a fost conceputa pentru a stoca o cantitate de energie pentru a o folosi ulterior in pornirea motorului si alimentarea consumatorilor autovehiculului.
Inventatorul bateriei
Prima sursa de energie electrica rezultata din reactia chimica a elementelor Zn si Ag, introduse intr-o baie de apa sarata a fost pila electrica a lui Alessandro Volta, in jurul anului 1800.
Evolutia in timp si imbunatatiri
Bateria Acid-Plumb reincarcabila a fost inventata in anul 1859 de Gaston Plante. Structura bateriei era alcatuita din doua elemente subtiri separate de un strat de cauciuc, cufundate intr-o solutie de acid sulfuric.


Fisiere in arhiva (1):

  • Bateria de acumulator.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!