Automobile Electrice

Extras din referat Cum descarc?

Automobilul electric este un vehicul propulsat de un motor electric, cu alimentare de la o sursa electrica, de obicei acumulator/baterie sausupercondensator.
In comparatie cu autovehiculul hibrid, (cum ar fi Toyota Prius), care functioneaza pe baza de acumulator si benzina, autovehiculul electric functioneaza in exclusivitate cu ajutorul curentului electric, furnizat prin acumulatori. In plus, din necesitatea extinderii autonomiei, masina electrica este de obicei echipata cu un generator pe baza de benzina, care incarca permanent sau in functie de necesitate, acumulatorul.
Istoric
Desi General Motors a construit si lansat pe piata intre anii 1996-1999 primul automobil electric, EV1 a fost retras de pe piata si reciclat, la presiunea companiilor petroliere si a argumentatiei unei presupuse lipse de cerere de pe piata. Astfel, anul 2008 reprezinta de facto inceputul erei autovehiculului de serie in totalitate cu alimentare electrica. Este anul in care s-au lansat pe piata diverse concepte de acumulatori cu un randament relativ ridicat si un pret accesibil. Astfel, se preconizeaza ca pana in 2010 sa poata fi fabricata o masina electrica performanta de serie pe scara larga si la un pret apropiat de pretul masinilor pe benzina.


Fisiere in arhiva (1):

  • Automobile Electrice.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!