Teste De Evaluare Algebra

Extras din referat Cum descarc?

d) Daca avem functia : R (R, (x) = 3x - 6, atunci punctele de intersectie ale graficului functiei cu axele de coordonate sunt. e) Daca un triunghi dreptunghic ABC cu A = 90 , are AB = 30 cm si aria egal cu 6 dm2, atunci inaltimea dusa din varful unghiului drept este egala cu. mm. III) a) Un produs a suferit doua majorari succesive ale pretului cu cate 10%, ajungand sa coste in final 302. 500 lei. Care a fost pretul produsului inainte de aceste majorari? Care a fost pretul dupa prima majorare? b) Un con, avand inaltimea de 8 cm si generatoarea cu 4 cm mai mare decat raza bazei, este sectionat cu un plan paralel cu baza, astfel incat aria laterala a trunchiului de con format este egala cu 45 (cm2. Sa se calculeze volumul acestui trunchi de con.
c) O piramida triunghiulara regulata are latura bazei egala cu 6 cm si unghiul diedru dintre o fata laterala si planul bazei egala cu 60 (. S se calculeze aria laterala a piramidei, volumul ei si sinusul unghiului de la baza unei fete laterale. ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Teste De Evaluare Algebra
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!