Uniforma în școli

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Pana la inceputul lunii octombrie fiecare dintre voi trebuie sa aiba uniforma gata!"

Asa incepe ,,viata" unei uniforme, cea care, dincolo de moda de care se tine cont tot mai mult in ultima perioada, "da o nota de seriozitate" , marturisesc cei mai multi dintre elevii clasei a XI-a F ai Colegiului National ,,Mihail Kogalniceanu" din Municipiul Galati.

Elevii trebuie sa poarte cel putin un semn distinctiv, care sa arate ca apartin unei unitati scolare.Legea privind cresterea sigurantei in unitatile de invatamant, publicata (joi 22 martie) in Monitorul Oficial, prevede ca toate consiliile profesorale, impreuna cu reprezentantii parintilor si ai elevilor sa stabileasca daca scolarii vor purta esarfe, ecusoane, uniforme sau alte semne.

Conform legii, in fiecare scoala, consiliul profesoral trebuie sa consulte consiliul parintilor si sa emita un regulament de ordine interioara in care sa fie precizate conditiile de acces in institutie ale dascalilor, elevilor si persoanelor straine.

Prefectii, impreuna cu Inspectoratul Scolar, reprezentantii Politiei si ai administratiei publice locale trebuie sa analizeze trimestrial modul in care se asigura protectia unitatilor de invatamant.

De obicei in functie de preferintele dirigintilor se stabilesc componenetele si culoarea uniformei astfel ca in Municipiul Galati : albastrul (Grupul

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Uniforma in Scoli.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
606 cuvinte
Nr caractere:
3 369 caractere
Marime:
9.31KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Mass Media
Tag-uri:
televeiziune, promovare, publicitate
Predat:
la facultate
Materie:
Mass Media
Profesorului:
Cranganu Nicoleta
Sus!