Uniforma in Scoli

Extras din referat Cum descarc?

Pana la inceputul lunii octombrie fiecare dintre voi trebuie sa aiba uniforma gata!"
Asa incepe ,,viata" unei uniforme, cea care, dincolo de moda de care se tine cont tot mai mult in ultima perioada, "da o nota de seriozitate" , marturisesc cei mai multi dintre elevii clasei a XI-a F ai Colegiului National ,,Mihail Kogalniceanu" din Municipiul Galati.
Elevii trebuie sa poarte cel putin un semn distinctiv, care sa arate ca apartin unei unitati scolare.Legea privind cresterea sigurantei in unitatile de invatamant, publicata (joi 22 martie) in Monitorul Oficial, prevede ca toate consiliile profesorale, impreuna cu reprezentantii parintilor si ai elevilor sa stabileasca daca scolarii vor purta esarfe, ecusoane, uniforme sau alte semne.
Conform legii, in fiecare scoala, consiliul profesoral trebuie sa consulte consiliul parintilor si sa emita un regulament de ordine interioara in care sa fie precizate conditiile de acces in institutie ale dascalilor, elevilor si persoanelor straine.
Prefectii, impreuna cu Inspectoratul Scolar, reprezentantii Politiei si ai administratiei publice locale trebuie sa analizeze trimestrial modul in care se asigura protectia unitatilor de invatamant.
De obicei in functie de preferintele dirigintilor se stabilesc componenetele si culoarea uniformei astfel ca in Municipiul Galati : albastrul (Grupul


Fisiere in arhiva (1):

  • Uniforma in Scoli.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!