Strategii promoționale ale radioului

Extras din referat Cum descarc?

Poposind cateva clipe in domeniul activitatilor societatilor comerciale de radio, concentrandu-ne acum interesul fata de sistemul de gestiune economico - financiara care a reprezentat decenii de-a randul o zona invaluita in mister pentru public si chiar pentru jurnalisti. Chiar daca aparent problema nu pare sa aiba multe lucruri de-a face cu libertatea de informare si expresie a cetateanului, pe care jurnalistii sunt obligate professional s-o slujeasca, totusi, cata vreme cetatenii platesc taxe pentru radiouri, iar acestea sunt si subventionate, pare natural ca sistemul de organizare financiara, ca si activitatile curente de acest fel al posturilor publice de radio sa se desfasoare transparent si responsabil. E de spus aici ca, de la infiintare si pana in 1997, deci timp de 40 de ani, publicul nu a stiut cum se administreaza, se cheltuiesc si se controleaza activitatile financiare din aceasta institutie.

Discutiile pro si contra managementului << profitabil >>, pro si contra liberalizarii de piata (emisiuni si programme) ale radioului, pro si contra favorizarii educationalului si culturii impotriva << consumismului >> continua cu patos in arena publica romaneasca, politica sau nu. Ele nu sunt cu totul incheiate nici pe alte meridiane, de altfel ; dar in occident nu sunt nici atat de vehemente, nici atat de patetic ignorante cu privire la sansele reale ale unei institutii mediatice, fie si publice de a rezista si de a-si propaga mesajele cata vreme nu e economic profitabila.


Fisiere in arhiva (1):

  • Strategii promotionale ale radioului.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!