Reclama Dorna

Extras din referat Cum descarc?

Iata o reclama la apa minerala DORNA, aparuta in interiorul revistei Unica. Cele doua flacoane de apa minerala carbogazoasa si plata, se afla in partea de jos a paginii, in coltul din stanga, plasate pe un fond alb, puse parca pe o sticla ce le reflecta imaginile. Flacoanele de plastic au o culoare albastra-verzuie, avand culori diferite de capace, alb, respectiv albastru-verzui. Difera si etichetele, apa minerala carbogazoasa avand un desen care reprezinta muntii acoperiti cu ghetari, iar cea plata, avand un desen ce reprezinta un peisaj alpin in timpul verii. In partea de sus a paginii, apare, in fundal, imaginea unei metropole in plina noapte. In planul apropiat al imaginii, este conturata imaginea unui avion alb, o pista de decolare neagra, iluminata si un stol de lebede albe in forma unui avion. Prim planul reclamei il constituie imaginea unei femei imbracata intr-o rochie bleumarin, culoare ce se regaseste si in cerul de deasupra orasului. Aceasta femeie, bea dintr-o sticla de apa minerala carbogazoasa, marca Dorna.
II. Tipuri de semne
1. Semne lingvistice
In partea drapta jos a paginii apare textul "Incarca-te cu natura DORNA", scris cu albastru, un albastru ce tinde spre culoarea racoroasa a cerului in timpul noptii, aceeasi culoare ce o regasim si in rochia femeii. Textul este dispersat pe trei randuri, indemnul ,,Incarca-te cu natura" fiind scris pe primele doua randuri, cu litere mici de tipar, cu caractere de 28 bold, iar marca DORNA fiind scrisa pe cel de-al treilea, cu litere mari de tipar si caractere de 72 bold. Sub text este trasata o linie curba verde.


Fisiere in arhiva (1):

  • Reclama Dorna.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!