Publicitatea Interzisa

Extras din referat Cum descarc?

De cele mai multe ori cuvantul "publicitate" nu starneste in gandurile fiecaruia decat o stare de enervare daca stam si ne gandim de cate ori cea mai interesanta parte a unui film, emisiune etc. nu a fost intrerupta de publicitate. Si cu toate astea ea face parte din viata noastra. Afirm chiar ca este un "submedia" intrucat si ea la randul ei aduce publicului informatii noi, doar ca aici vorbim de o alta "specialitate", de o alta ramura. Si daca nu ar fi adevarat astazi nu ar exista o intreaga industrie a publicitatii de altfel o afacere profitabila.                                  
Sa coboram in trecut pentru a vedea "originile" publicitatii si cat de mult a evoluat aceasta. Una dintre primele forme de publicitate, era de obicei un semn, pictat foarte atragator pe peretele unei cladiri. Cele mai vechi semne au fost descoperite in ruinele Babilonului, Romei Antice si ale orasului Pompei. 500 de ani mai tarziu, comerciantii egipteni amplasau de-a lungul drumurilor publice bucati de stanca in care erau sculptate diverse mesaje in scopul informarii calatorilor in legatura cu produsele sau serviciile oferite. In perioada anilor 500 i.e.n., in vechea Roma, mesajele erau pictate pe pereti in scopul promovarii jocurilor publice, afacerilor locale sau pentru a chema alegatorii la vot.Perioada medievala se caracterizeaza prin aparitia unor noi forme de publicitate, simpla, dar eficienta


Fisiere in arhiva (1):

 • Publicitatea Interzisa.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!