Organizarea unui Eveniment

Extras din referat Cum descarc?

Evenimentul este unul de lansare pe piata din Romania a unui magazine de jucarii intr-un mod inedit si unic.
Lansarea va avea loc in centrul World Trade Plaza pe data de 9 mai ,ora 17 (nu mai exista alte evenimente de acest gen in aceasta zi si ora este una destul de accesibila pentru ca toate vedetele invitate sa poata ajunge).Am ales aceasta locatie pentru ca:
- reprezinta Statele Unite intr-o oarecare masura,iar firma de jucarii isi are originea acolo,
-pentru ca s-au mai desfasurat evenimente de acest gen 
-si pentru capacitatea ei  invitatiii nostri fiind in numar de 200 
-si pentru ca este o locatie selecta pentru VIPurile pe care ni le propunem sa le invitam cum sunt  Mihaela Radulescu,Robert Turcescu,Andreea Esca, Lavinia Sandru,Dana Savuica,Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana,Mihaela Tatu.
De ce am ales  ca aceste vedete sa fie printre invitatii care vor lua cuvantul?deoarece ele sunt in primul rand parinti si sunt considerate un model pentru publicul larg si au fost implicate in proiecte legate de depturile mamelor sau ale copilului,au organizat diferite programe de ajutor social si sunt un bun exemplu.De asemenea vom avea invitati si din partea presei,ziaristi si cateva televiziuni importante ProTv,Tvr,Antena siRealitatea
Cine va modera evenimentul?Oana Cuzino,pentru ca este mama,pentru ca este medic si poate explica beneficiile acestor jucarii pentru sanatate ,pentru ca are un precedent  in ceea ce priveste imaginea ei de persoana preocupata de sanatatea familiei(reclama Danonino) iar aceasta imaginea asociata cu  jucariile noastre poate fi foarte benefica pentru companie.
Cu ce va fi deosebit acest magazin de restul ?cu faptul ca prima lansare se va baza pe o linie de jucarii ecologice,o linie de jucarii prietenoase cu mediul confectionate din lemn natural animale de plus din bumbac natural si papusi din bumbac organic.Firma noastra considera ca inverzirea este mai mult decat un trend si devine un stil de viata. Acesta este doar primul pas in strategia noastra de a oferi clientilor cea mai buna selectie de produse ecologice si organice in toate magazinele Toys "R" US"


Fisiere in arhiva (1):

  • Organizarea unui Eveniment.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!