Vodafone

Extras din referat Cum descarc?

1) Prezentarea companiei
Descriere si istoric
Vodafone, compania care a lansat prima retea GSM in Romania, in aprilie 1997, sustine si investeste permanent in inovatie, in idei noi, in creativitate. In industria de telecomunicatii, evolutia tehnologiei are un ritm ametitor, care raspunde nevoilor in continua crestere si schimbare ale utilizatorului contemporan de comunicatii mobile. Vodafone si-a canalizat resursele si puterea globala pentru a oferi clientilor sai produse si servicii inovatoare, care, de-a lungul timpului, au revolutionat experienta de utilizare a telefonului mobil. Apartenenta la Grupul Vodafone, cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, permite sa raspunda tuturor nevoilor de comunicare, aducand clientilor o experienta unica, servicii si produse noi si inovatoare. 
Misiunea pe care si-au asumat-o, inca de la inceput, este de a ajuta oamenii din Romania sa comunice mai usor si sa fie in legatura permanenta cu lumea. Sunt primul operator care a introdus serviciile 3G si apoi nivelul superior de performanta, HSDPA - 3G broadband pe piata romaneasca. 
In cei 12 ani de activitate in Romania, Vodafone a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de afaceri, prin investitii majore la nivel national, orientate in principal spre extinderea acoperirii retelelor 2G si 3G, lansarea de noi produse si servicii de comunicatii, extinderea retelei de magazine la nivelul intregii tari si, nu in ultimul rand, programe sociale in sprijinul comunitatii.
Viziunea Vodafone este sa deveina lider de piata si un model in ceea ce priveste conduita de afaceri in Romania.
Vodafone a fost recunoscuta recent, de unele dintre cele mai prestigioase topuri internationale, pentru valoarea business-ului, inovatie, incredere si etica. Conform topului Forbes Global 2000 pentru anul 2009, Vodafone se situeaza printre cele mai mari companii din lume, in timp ce revista Business Week plaseaza Vodafone in topul celor mai inovatoare companii la nivel mondial, in urma analizei realizate impreuna cu Boston Consulting Group. In acelasi timp, conform studiului realizat de revista Reader's Digest, Trusted Brand 2009, Vodafone a fost nominalizat drept cel mai de incredere brand de telecom din Romania, iar analiza institutului american Ethisphere include Vodafone in topul celor mai etice companii la nivel global.
La 1 iunie 2005, Romania a devenit parte a celei mai mari comunitati mobile din lume, dupa achizitionarea Connex de catre Vodafone Group Plc.
Momente de referinta 
2006
o S-a lansat brand-ul Vodafone in Romania, prin campania "Traieste fiecare clipa".
o S-a lansat Vodafone Mobile Connect, o solutie performanta pentru conectare wireless, dedicata utilizatorilor de laptop.
o S-au extins serviciile 3G in 22 de orase.
o S-a lansat Vodafone World, un serviciu de roaming inovativ pentru clientii din Romania.
2005
o Au devenit parte a celei mai mari comunitati mobile din lume, prin achizitionarea Connex de catre Vodafone, in ceea ce a fost apreciata la acea data ca cea mai mare tranzactie din Romania in ultimii 15 ani.
o In octombrie, s-a lansat campania co-brand "Impreuna", prima faza a introducerii brand-ului Vodafone in Romania.
o Sunt primul operator care a lansat serviciile 3G in Romania in aprilie 2005, oferind clientilor videotelefonie, Internet rapid si convorbiri telefonice la tarife mai avantajoase.
o S-a lansat Play, primul portal mobil 3G din Romania.
o S-au lansat solutii de comunicare pentru clientii din mediul de afaceri - cum ar fi BlackBerry sau Connex 3G MultiOffice.
o S-a lansat programul "Connex pentru viitor", prin care compania si-a propus sa sustina initiativele ce pot imbunatati viata romanilor, in domeniile educatiei, culturii si mediului.
o Au castigat numeroase premii pentru excelenta si performante in afaceri. 
2004
o S-a lansat serviciul "Busola Connex".
o S-a realizat prima demonstratie de videotelefonie din Romania bazata pe tehnologia 3G.
o S-a lansat primul card co-brand din Romania, impreuna cu Raiffeisen Bank Romania.
o S-au castigat multe premii pentru produsele si serviciile noastre, dar si pentru campaniile de comunicare.
2003
o Au fost primul operator care a lansat serviciul GPRS Roaming.
o Au fost primul operator care a lansat myBanking, serviciul care permite plata facturii de pe telefonul mobil.
o Au castigat Trofeul de Aur pentru Excelenta in Relatii Publice pentru cea mai buna campanie de PR, Programul Educational Connex pentru Facultatea de Electronica si Telecomunicatii Bucuresti, acordat de "Forum for International Communication"
o Au primit premii de excelenta pentru campania "Tu faci viitorul", oferite de revista Piata Financiara si IDG Romania, precum si Premiul "Cea mai admirata companie de telecomunicatii din Romania", acordat de revista Bucharest Business Week
2002
o Au fost primul operator din Romania care a extins tehnologia GPRS la serviciul pre-platit si de asemenea primul operator care a oferit Incarcarea Electronica, o alternativa la reincarcarea pe baza de cartele.
o Au fost primul operator care a introdus serviciul Mobile Banking, bazat pe SMS, in cooperare cu Banca Comerciala Romana.
o Au castigat trei premii la Festivalul de publicitate Ad`Or din Romania.
2001
o Au lansat primul portal mobil din Romania - myX.
o Au fost primul operator care a lansat comercial in Romania tehnologia GPRS (General Packet Radio Service).
o Am castigat premiul "Cel mai bun Serviciu GSM din Romania, in 2001", acordat MobiFon pentru serviciul Connex, in cadrul premiilor IT&C din Romania.
o BERD (Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare) desemneaza Connex ca una dintre primele zece cele mai performante investitii ale sale.
2000
o Au fost primul operator GSM din Romania care a lansat tehnologia WAP (Wireless Application Protocol).
o Au lansat, in premiera pe piata romaneasca, serviciul de SMS CHAT.
o Au castigat pentru al treilea an consecutiv (1998-1999-2000) premiul "Cea mai buna Companie din Romania" acordat de catre Business Central Europe, o publicatie a grupului "The Economist".
1999
o Au fost primul operator GSM din Romania care a oferit servicii complete de Internet, prin Xnet.
o Au fost prima companie care a instalat echipament GSM in varfuri inaccesibile cu ajutorul elicopterelor (varful Toaca, 1904m, Muntii Ceahlau).
o Au fost prima companie din Romania care a donat telefoane mobile pentru dotarea serviciilor de ambulanta - Serviciul de Ambulanta Oradea.
o Au castigat premiul pentru "Cea mai Creativa Campanie de Publicitate din Romania" pentru campania de imagine "Viitorul suna bine", acordat la "Romanian Advertising Awards".


Fisiere in arhiva (1):

  • Vodafone.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!