Un nou Marketing

Extras din referat Cum descarc?

Atunci cand comportamentul consumatorilor se modifica, strategiile de marketing trebuie innoite. Exista, in acelasi timp, o moda a propunerilor academice de teoretizare a unui ,,nou marketing". Acesta este  inteles adeseori drept un veritabil panaceu destinat inlocuirii tehnicilor considerate deja depasite. Multe dintre aceste propuneri au, desigur, premise corecte de fundamentare, dar trebuie apreciate cu un optimism moderat.
Teorii precum marketingul pasiunilor, marketingul tribal, marketingul autenticului , e-marketingul , neomarketingul , reprezinta incercari de noi teorii fundamentate de anumite realitati. Conditiile de mediu care au favorizat aparitia acestor propuneri, uneori bestseller-uri ale literaturii de specialitate, sunt inca diferite de ceea ce cunoastem pe piata romaneasca.


Fisiere in arhiva (1):

  • Un nou Marketing.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!