Tehnici Promotionale - Scutece

Extras din referat Cum descarc?

GUGHIS produce in prezent scutece superabsorbante pentru copii si absorbante igienice pentru femei.
Scutecele pentru bebelusi marca GUGHIS confera protectie maxima din prima zi de la nastere venind in ajutor mamicilor cu categoria pentru nou-nascuti MINI(3-5kg), apoi urmarind dezvoltarea sanatoasa a copilului prin pachetele MIDI (4-9kg) si MAXI (8-18kg), ajungand pana la incheierea perioadei de folosinta a scutecelor prin pachetul JUNIOR (12-25kg).
Ambalajele pachetelor GUGHIS nu difera, in acelasi tip de punga sunt puse toate cele patru categorii de scutece dar in functie de marime sunt mai multe sau mai putine:
. MINI(3-5kg.)  76 buc. pe punga
. MIDI(4-9kg.)  16 buc. / 68 buc. pe punga
. MAXI(8-18kg.)  14 buc. / 56 buc. pe punga
. JUNIOR(12-25kg.)  12 buc. / 50 buc. pe punga
GUGHIS ofera scutece confectionate din materiale non-toxice pentru pielea copilului, conform standardelor de calitate ale Uniunii Europene. 
Societatea distribuie scutece GUGHIS superabsorbante pentru copii, scutece superaborbante pentru adulti si pacientii cu incontinenta, traverse absorbante, absorbante igience feminine pentru perioada postnatala precum si cele de zi cu zi. GUGHIS este de asemenea si distribuitor de hartie, cartoane si produse de papetarie.
Oferta noastra cuprinde:
GUGHIS NEW BABY  create pentru a asigura cea mai buna protectie a pielii delicate a nou-nascutilor (0-3 luni);
GUGHIS ACTIVE BABY  cu sistemul unic 3-WAY FIT, pentru orice miscare a bebelusului (4-11 luni);
GUGHIS LETS GO  exista acum scutece in forma de chilotel cu putere superioara de absorbtie (12-24 luni);
Obiectivul : GUGHIS isi propune ca obiectiv o crestere a vanzarilor pe piata romaneasca cu 60% in perioada 01.06.2007  01.01.2009. Obiectivul este propus pentru noile scutece GUGHIS LETS GO in forma de chilotel cu putere superioara de absorbtie, pastrand pielea copilului mereu uscata, confortabile si usor de folosit fata de cele clasice cu arici.
Strategiile adoptate in atingerea obiectivului sunt
1.Tehnici de advertising prin spoturi publicitare care sa informeze populatia de aparitia noului produs pe piata romaneasca;
2.Discount-uri la scutecele superabsorbante GUGHIS;
3.Sampling prin livrarea la domiciliul tinerelor mamici;
4.Lansarea unei campanii pentru promovare a scutecelor GUGHIS LETS GO, prin angajarea unor promoteri ce vor distribui flyere cu oferta disponibila.
5.Programul in scop caritabil in centrele pentru nou nascuti abandonati si distribuirea scutecelor in fiecare din aceste centre de plasament;
In urma unor studii se ajunge la concluzia ca programul in scop caritabil este cel mai adecvat pentru atingerea obiectivului prin vanzarile noului produs disponibil pe piata romaneasca a scutecelor superabsorbante GUGHIS LETS GO in forma de chilotei.


Fisiere in arhiva (1):

  • Tehnici Promotionale - Scutece.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!