Tehnici Promotionale Milka

Extras din referat Cum descarc?

Scurt istoric 
Milka e una dintre cele mai apreciate  ciocolate de pe piata romaneasca  avand o gama larga de produse pentru toate gusturile. Cu ocazia sarbatorilor de Paste vacuta Milka si marmotele au pregatit ceva cu totul special, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Pentru ca Pastele este o sarbatoare in care iepurasul ofera cadouri, pachetul special de la Milka este ideal pentru a face o bucurie celor dragi.
Analiza
In urma studiului efectuat s-a putut observa preferinta oamenilor catre produsele din ciocolata ambalate fie sub forma unui iepuras sau a unui ou de paste. Oamenii prefera de iepuras un cadou simbolic, iar figurinile din ciocolata sunt considerate cele mai potrivite, mai ales pentru cei mici. Astfel dorim sa venim in intampinarea celor care au de facut un cadou de Paste oferindu-le un pachet special, de calitate si gustos. 
In concluzie sarbatoarea Pastelui si increderea pe care o au clientii in produsele noastre favorizeaza cumpararea pachetului nostru special.
Matricea SWOT
Puncte tari Puncte slabe
- Ciocolata Milka este una dintre cele mai apreciate de pe piata romaneasca;
- Are o gama variata de arome;
- Ciocolata este sanatoasa pentru inima;
- Ciocolata ingrasa;
- Poate distruge dantura;
- Consumata in cantitati mari, ciocolata poate produce chiar si dependenta;
Oportunitati Amenintari
- Cu ocazia sarbatorii de Paste, clientii pot deveni mai interesati de oule de ciocolata cu surprize oferite cadou, mai ales pentru copiii lor;
- Clientii care pana acum erau atrasi de ciocolata Milka, pot deveni cumparatori fideli;
- Exista o concurenta foarte stransa pe piata producatorilor de ciocolata pentru ca aceasta este tot timpul in continua crestere;
- Produsul oferit este mai mult captivant pentru copii.


Fisiere in arhiva (1):

  • Tehnici Promotionale Milka.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!