Tehnici Promotionale - Beck's

Extras din referat Cum descarc?

Berea este o combinatie de ingrediente 100% naturale: apa, malt, hamei si drojdie.
Primele "blonde" dateaza din zorii civilizatiei cand omul a devenit din nomad agricultor si a inceput sa conserve granele, urmand sa descopere bautura care urma sa devina adevarata "limfa" vitala a unei societati complexe si evoluate. 
In Europa evului mediu, berea a ajuns sa se fabrice in manastiri. Calugarii au imbunatatit tehnologia de fabricare, folosind drept conservant flori de hamei. In secolul 19, odata cu revolutia industriala, procesul de fabricare al berii s-a mecanizat, ceea ce a constituit o piatra de hotar in istoria acestei bauturi atat de populare.
Adevarata productie de masa a berii pe teritoriul Tarilor Romane dateaza de la inceputul secolului 19 cand Johann de Gotha a inaugurat, in 1809, la marginea Bucurestilor, o fabrica de bere, distrusa de flacari in timpul revolutiei de la 1821. Incepand cu a doua jumatate a secolului 19, aparitia catorva fabrici de bere se traduce prin inaugurarea a numeroase berarii, dintre care unele au avut numai o viata efemera.
Macromediu :
- Mediul economic : Interbrew Romania, filiala locala a InBev, liderul mondial de pe piata berii, a inregistrat anul trecut o crestere valorica de 35% a vanzarilor de bere Beck's. Beck's este un brand prezent in mai mult de 120 de tari, cu vanzari globale de 7,2 milioane de hectolitri in 2006, in crestere cu 14% fata de 2005. "Factorii care au contribuit la cresterea Beck's in 2006 au fost campania de imagine, care a reusit sa contureze un teritoriu clar pentru marca in mintea consumatorului, dar si comunicarea directa cu consumatorii in HoReCa (hoteluri, restaurante)", a declarat Liviu Irimia, directorul de marketing al Interbrew.
- Mediul juridic : principalele bariere juridice pentru acest produs sunt accizele(taxe speciale de consum care se datoreaza bugetului de stat)
Sumele datorate bugetului de stat drept accize se calculeaza in lei dupa cum urmeaza:


Fisiere in arhiva (1):

  • Tehnici Promotionale - Beck's.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

- http://beer.lx.ro/
- http://www.bere.info/
- http://www.compari.ro/
- http://www.zf.ro/articol_118683/profitul_interbrew_a_avansat_cu_peste_65___la_23_6_mil__euro.html
- http://www.clubafaceri.ro/info_articole/219_codul_fiscal_dec_2003_norme_aplicare/1316/06.+TITLUL+VII+-+Accize.html


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!