Tehnici promoționale Alblux

Extras din referat Cum descarc?

Firma ALB LUX ofera servicii de curatenie industriala si civila. Firma activeaza in acest sector de servicii din anul 2007 si isi propune sa ofere servicii de calitate in ambele sectoare cat si in spalatorie ecologica, in sensul de a oferi eficienta, calitate superioara, rapiditate LA CELE MAI BUNE PRETURI!
Firma noastra ofera clientilor sai, posibilitatea de a crea o ambianta cat mai placuta la locul de munca, de a crea mediul propice necesar pentru buna desfasurare a activitatii. Performantele obtinute de firma noastra pana in prezent sunt legate de filozofia firmei. Potrivit acesteia cel mai important patrimoniu il reprezinta CLIENTUL! De aceea, toate eforturile au fost concentrate in aceasta directie prin prestarea unor servicii complexe si de calitate la cele mai inalte standarde europene si la cele mai mici tarife.
Gama vasta de masini si utilaje profesionale de spalat si aspirat pardoseli dure, marca HAKO, aspiratoare industriale, echipament de curatenie profesionala, solutii si detergenti de curatat de cea mai buna calitate, forta de munca tanara calificata, a dus la obrinerea celor mai bune rezultate la comenzile primite din partea unor firme de renume din Iasi, Piatra-Neamt, Bacau si Suceava.
Cele mai mici TARIFE!
- CURATENIE GENERALA SI DE INTRETINERE IN BIROURI, SPATII DE LOCUIT, SPATII COMERCIALE;
- SPALAT MOCHETA, COVOARE - suprafete mari;
- SPALAT GEAMURI CU ALPINISTI - suprafete mari;
- SPALAT MECANIZAT PARDOSELI DURE;
- CURATENIE POST CONSTRUCTOR; 
- CURATENIE LA DOMICILIU;
- CURATENIE DUPA PETRECERI;
- SPALAT, CALCAT, AMBALAT, ECHIPAMENT DE LUCRU, CONFECTII, LENJERII (spalatorie - ARGES) 
2.Analiza la nivel extern si intern
Avand in vedere ca cererile pietei pentru curatenie


Fisiere in arhiva (1):

  • Tehnici Promotionale Alblux.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!