Tehnici Promotionale

Extras din referat Cum descarc?

PRODUSUL 1: Sampon si Balsam marca ELSEVE,L'OREAL
A.
Marca este perfect identificabila si respecta elementele de identificare a marcii si anume aceleasi culoare, grafica, design 
Inserarea unei etichete promotionale ce acopera partial produsele, dar nu acopera numele marcii produslui si catre carui tip de par este destinat produsul.
B.
Oferta este prezentata intr-o maniera actractiva si poate fi identificata cu usurinta, deoarece exista un panou publicitar vizibil de la o distanta mare si care poate fi citit cu usurinta scris cu caractere mari de culoare rosie pe un fond galben;panoul este situat la nivelul ochilor pentru a fi usor de citit si identificat de posibili cumparatori.
Anuntul promotional este pus in valoare in raport cu celelalte elemente promotionale prin pozitionarea sa la un nivel vizibil ochilor, iar produsele sunt situate pe raftul de sus si ultimul care este de asemenea situat la nivelul ochilor, spre deosebire de rafturile situate mai jos unde sunt situate la promotie diskete demachiante pentru ochi.
C.
Avantajul oferit consumatorilor este perceput imediat, deoarece este specificat in anuntul publicitar ce tip de reducere se ofera si anume o reducere directa de tipul pret barat : Sampon+Balsam ELSEVE (marca L'OREAL) la pretul de 14,39 lei in loc de 17,30 lei.
Nu exista nici un fel de ambiguitate in formularea ofertei, deoarece este specificata reducerea clar si concis.
Este utilizata formula de reducere specifica magazinului si anume HiperOferta de Pret.
D.
Oferta este usor de inteles de catre toti consumatorii, este specificat tipul de reducere si anume pretul barat, iar textul referitor la mecanismul promotional este scris cu caractere mari de culoare rosie pe un fond galben; panoul este situat la nivelul ochilor pentru a fii usor de citit si identificat de posibili cumparatori.
Data de incheiere a operatiunii nu este specificata 
PRODUSUL 2: Spuma+Fixativ marca Schwarzkofp
A.
Marca este perfect identificabila si respecta elementele de identificare a marcii si anume aceleasi culori, grafica, design 
Inserarea unei etichete promotionale ce acopera partial produsele, dar nu acopera numele marcii produslui si carui tip de par este destinat produsul, iar pe spatele produselor se poate citi cu usurinta mai multe detalii despre produse.
B.
Oferta este prezentata intr-o maniera actractiva si poate fi identificata cu usurinta, deoarece exista un panou publicitar vizibil de la o distanta mare si care poate fi citit cu usurinta scris cu caractere mari de culoare rosie pe un fond galben; panoul este situat la nivelul ochilor pentru a fi usor de citit si identificat de posibilii cumparatori.
Anuntul promotional nu este pus in valoare in raport cu celelalte elemente promotionale, dar prin pozitionarea sa la un nivel vizibil ochilor si a produselor situate pe toate cele 5 rafturi (toate continand fixativ si spuma cu diferite sortimente).
C.
Avantajul oferit consumatorilor nu este perceput imediat , desi este specificat in anuntul publicitar ce tip de reducere se ofera si anume o reducere directa de tipul pret barat : Spuma+Fixativ la pretul de 17,43 lei in loc de 18,99 ,dar pe produs este aplicat un abtipild in care este specificat -30% din al doilea produs si nu este specificata clar reducerea.


Fisiere in arhiva (1):

  • Tehnici Promotionale.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!