Targ de Utilaje Agricole

Extras din referat Cum descarc?

Proiect
PARTICIPANT
AGROMET EJEA este o companie infiintata in anul 1993, cu o evolutie ascendenta inca de la inceput cu o continuitate in timprile de criza.
La inceput s-a dedicat reparatiei utilajelor, in timp ce facea o parte din munca firmelor producatoare de utilaje agricole. La putin timp s-a dezvoltat in fabricant, la inceput la nivel local, iar apoi largindu-se putin cate putin orizonturile. 
Specialitatea ei au fost tot timpul utilajele pentru prepararea solurilor, cu combinatoare, grape, si altele , evoluand continuu la noile produse pe care le-a cerut piata, indreptate inspre prelucrarea unor suprafate mari, cu o munca minima.In strategia sa comercialti, intodeanuna a pus calitate ca si caracteristica principala, avand iprezent cel mai bine vazute utilaje din domeniu, care constitue baza fianaciara a firmei.
Pentru aceasta , deasemenea, a dezvoltat inovatii ale produselor care ne-a adus noi brevete si recunoasteri oficiale legate de constructia utilajelor agricole , fiind de multe ori referinta pentru alte frime din domeniul agricol, pe plan de international.
Strategia comerciala ne-a facut sa creastem putin cate putin, la inceput in comunitatile mici de agricultori si pana unde au ajuns in prezent, cand au intrare pe toata piata.Strategia firmei este una foarte definita, avand distribuitori in ficare zona cu potential agricol, au un respect absolut pentru piata.
OBIECTIVE
-Inregistrarea unui numar de 150 de comenzi in perioada targului;
-Cresterea notorietatii brandului;
-Crearea unei atitudini generale favorabile.
IDENTIFICAREA EVENIMENTULUI
Am decis sa participam la a 18-a editie a targului INDAGRA. Indagra este targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei Targul este organizat in perioada 30 octombrie -3 noiembrie 2013 la Complexul Expozitional ROMEXPO, Bd. Marasesti, nr. 56-67, sector 1, Bucuresti - Romania. Am ales acest eveniment, deoarece este unul popular, la care participa cele mai renumite firme producatoare de utilaje agricole din tara si pentru ca perioada in care se desfasoara evenimentul este una potrivita pentru astfel de evenimente. Motive pentru care am ales tocmai acest eveniment sunt: puterea mare de cumparare a bucurestenilor si nu numai si numarul mare de potentiali vizitatori .
Evenimentul reprezinta cea mai complexa manifestare de acest gen din Romania destinata promovarii potentialului zootehnic autohton, produselor traditionale bio, cat si a soiurilor de vin romanesti recunoscute international.
Tematica sub care se desfasoara aceasta editie vizeaza reprezentanti din Romania si strainatate din domeniile:
-Producatori si distribuitori de utilaje agricole, echipamente pentru irigatii
-Producatori si distribuitori de seminte si material saditor,ingrasaminte, sere si solaria 
-Producatori si distribuitori de echipamente zootehnice, pentru cresterea animalelor si pasarilor, abatorizare
-Producatori si distribuitori de produse si echipamente in domeniul horticulturii si viticulturii 
-Prestatori de servicii financiare si asigurari
-Prestatori de servicii de consultanta si formare profesionala in domeniu
-Proiectare si distributie de software dedicat
Cunoscut fiind faptul ca cele mai bune afaceri sunt cele incheiate prin contact direct, INDAGRA isi propune sa devina timp de cinci zile cadrul ideal de ofertare, negociere si contractare dintre cele mai mari companii din industrie si specialistii din domeniul agricol. De asemenea, fermierii aflat in cautarea de solutii alternative la problemele intampinate in cadrul propriilor exploatatii sau interesati de rase de animale care sa aduca mai mult profit, vor beneficia cu aceasta ocazie de o platforma optima de dezvoltare a afacerilor. In scopul facilitarii dialogului intre participanti, organizatorii, impreuna cu partenerii evenimentului, vor oferi si in acest an un bogat program de evenimente conexe ce va cuprinde concursuri, mese rotunde, demonstratii si prezentari, totul intr-o atmosfera antrenanta ce coincide perfect cu sezonul agricol autumnal 2013.


Fisiere in arhiva (1):

  • Targ de Utilaje Agricole.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!