Targ de Mobila - Mobexpert

Cuprins referat Cum descarc?

1. Analiza firmei expozante 3
1.1. Descrierea firmei 3
1.2. Linia de produse 3
1.3. Analiza preliminara a produselor 4
2. Alegerea expozitie conform domeniului de activitate 7
2.1. Numele, perioada si locatia expozitiei 7
2.2. Descrierea expozitiei 7
2.3. Grupuri tinta 7
2.4. Rezultate anterioare(vizitatori,expozanti) 7
3. Stabilirea obiectivelor 8
4. Definirea strategiei de participare 8
4.1. Descrierea participarii si a standului 8
4.2. Alegerea produselor 9
4.3. Infrastructura necesara 10
4.4. Selectarea personalului 10
5. Expunerea planului operational 10
Bibliografie 13


Extras din referat Cum descarc?

AMBIENT EXPO - TARG INTERNATIONAL DE PRODUSE SI SISTEME PENTRU AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE, DECORATIUNI, MOBILIER SI PISCINE
1. Analiza firmei expozante
1.1. Descrierea firmei 
Mobexpert a fost infiintata in 1993 si este o companie romaneasca, detinuta de antreprenorul Dan Sucu. Astazi, este liderul pietei romanesti de mobilier si decoratiuni, prin cele doua marci ale sale: Mobexpert - hipermagazine si magazine de mobilier pentru casa si decoratiuni, si Mobexpert Office - mobilier pentru birou si colectivitati. 
Reteaua regionala a Mobexpert numara, in prezent, peste 30 de hipermagazine si magazine. In Romania, reteaua cuprinde hipermagazine in Bucuresti, Brasov, Suceava, Pitesti, Sibiu, Iasi si Oradea si alte peste 20 de magazine de mai mici dimensiuni. In afara Romaniei, primul hipermagazin cu mobilier de casa si decoratiuni a fost inaugurat la Sofia, in 2007. Mobexpert Office este prezent, din 2005, cu magazine proprii in Sofia (Bulgaria) si in Belgrad (Serbia).
Grupul Mobexpert are astazi 2.000 de angajati si o cifra de afaceri anuala de aproximativ 115 milioane euro. Grupul Mobexpert detine, de asemenea, noua fabrici de mobila care produc pentru piata romaneasca si pentru export. Investitiile Mobexpert depasesc 80 de milioane de euro in cei aproape 20 de ani de activitate. 
1.2. Linia de produse
Unul dintre elementele distinctive ale Mobexpert sta in serviciile de design si consiliere pe care ne straduim sa le oferim fiecarui client, astfel incat sa ii putem livra nu numai produse de cea mai buna calitate, dar si o solutie personalizata care sa corespunda cu stilul si nevoile sale. 
Gama Mobexpert ne ofera mobilier pentru :
-dormitor (paturi, noptiere, commode, dulapuri, taburete si banchete, fotolii si sezlonguri)
-living ( canapele, commode, etajere, baruri, masute, console, polite)
-dinning (mese, scaune, bufete)
-bucatarie (mese, scaune, bucatarii)
-complementar
-camere tineret (birouri, etajere, taburete)
-home office (birouri, etajere) 
-mobilier intrare ( ansamblu cuiere, comode pantofi)
-terasa si gradina 
1.3. Analiza preliminara a produsului 
Macromediu
Factori politici: Legislatia specifica industriei mobilei din Romania este armonizata cu legislatia corespondenta din Uniunea Europeana, au fost preluate standardele specifice si directivele care au incidenta asupra sectorului. Directiva europeana privind produsele pentru realizarea de mobile a fost implementata.
Factori economici : potrivit reprezentantilor Asociatiei Producatorilor de Mobila (APMR), criza a afectat productia de mobila si tocmai de aceea aceasta industrie trebuie sustinuta prin targuri si expozitii 
Factori socio-culturali : numarul casatoriilor a fost in crestere comparativ cu anul precedent, ceea ce conduce , de regula, la cresterea cererii pentru mobila.


Fisiere in arhiva (1):

  • Targ de Mobila - Mobexpert.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!