Studiul calității produselor și serviciilor - Germanos

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Germanos Telecom Romania S.A. face parte din Grupul de Companii Germanos, specializat in retail si servicii tehnologice, precum si in distributia de baterii de baterii.

In present, Germanos Telecom Romania S.A. detine peste 100 de magazine in intreaga tara. Pana la sfarsitul anului 2006, compania isi va deservii clientii in peste 135 de localitati. In puls, Germanos ofera produsele si serviciile sale printr-o retea de peste 60 de dealeri, care opereaza d sub numele e BEEEP.

Gama de produse

- Solutii integrate de telefonie mobile Telefoane mobile cu si fara abonament Produse si servicii ale operatorilor de telefoane mobile Connex-Vodafone si Cosmote Accesorii pentrutelefoane mobile

- Produse digitale Camere video Camere foto MP3 player-e Telefoane fara fir

- Jocuri video

- Cartele detelefoane fixe si Internet Avantajele de a fi client Germanos

- Siguranta-limporturi legale,calitate, garantie conform legislatiei romane, service autorizat de marii producatori

- Profesionalism-personal inalt calitativ, experienta in vanzarea telefoniei mobile si a produselor tehnologice dovedita atat pe piata romaneasca, cat si la nivelul Europei Centrale si de Sud-Est.

- Gama larga de produse-o mare varietate a modelelor de telefoane mobile, de accesorii pentru telefonia mobila si de produse tehnologice-adaptate fiecarei

nevoi,fiecarui consumator

- Accesibilitate-cele mai bune locatii din tara, atmosfera prietenoasa si cel mai bun service.

Grupul de Companii Germanos ramane fidel valorilor sale fundamentale care ii conduc activitatea de 25 de ani.

Increderea ca principiu ce insoteste fiecare efort, initiativa ca nucleu al ideilor noi si integritatea ca principiu moral al antreprenoriatului sunt valorile principale ale culturii noastre organizationale. Acestea se combina cu atitudinea prietenoasa, baza a unei relatii de lunga durata bazata pe incredere, respectand totdeauna demnitatea si diversitatea oamenilor, specificul social si cultural pe care acestia il reprezinta.

Toate activitatile si initiativele ale GERMANOS Telecom Romania urmaresc Viziunea si Misiunea Grupului, <<de a conecta oamenii cu tehnologia >>.

In Romania, GERMANOS incearca sa-si atinga aceasta Viziune prin dezvoltarea si distributia unor produse tehnologice inovatoare si printr-o dezvoltare a resurselor umane.

Respectul si responsabilitatea fata de societate, fata de mediu si fata de oameni ne intaresc viziunea oferindu-ne un cadru operational dinamic si solid.

Cresterea constanta i-a conferit companiei GERMANOS Telecom Romania o prezenta semnificativa in mediul de afaceri local determinand totodata si asteptari viitoare crescande.

Contributia la dezvoltarea economiei romanesti, investitia lor in resursele umane si continua expansiune a activitatilor determina, fara indoiala o consolidare a companiei si ii ajuta totodata sa-si atinga misiunea.

SERVICE LA GERMANOS

In orice magazin Germanos poti gasi : un punct de service in care tehnicienii specializati se ocupa cu profesionalism de verificarea mobilului tau. Curatarea telefonului, verificare bateriei si regenerarea acumulatorului sunt gratuite.

TIPURI DE SERVICE

Magazinele GERMANOS va ofera :

- Reparatii pe loc a defectiunilor comune

- Garantie si 3 luni de postgarantie pentru reparatiile pentru produsele iesite din garantie

- Majoritatea reparatiilor facute pe loc in maxim 30 de minute

- Reparatii pentru telefoane achizitionate de la orice operator

- Testarea gratuita a bateriilor in doar 5 minute

- Repararea gratuita a bateriilor

- Telefon mobil de imprumut in cazul in care reparatiile pentru telefoanele aflate in garantie depasesc 10 zile in limita stocului disponibil SISTEMUL DE FRANCIZADatorita unei continue dezvoltari rapide si dinamice pe piata produselor si serviciilor de telecomunicatii din Romania, va invitam sa va alaturati retelei de magazine Germanos. Reteaua de magazine Germanos este cel mai mare lant de magazine care comercializeaza produse si servicii de telecomunicatii din Sud-Estul Europei. Viziunea lor este aceea << de a conecta oamenii cu tehnologia >>.

In prezent Germanos Telecom Romania detine la nivel national peste 95 de magazine. Portofoliul nostru de produse cuprinde : o gama larga de telefoane mobile, accesorii pentru telefonia mobila, produse si servicii Connex, telefoana fixe cu si fara fir, faxuri, aparate digitale audio si video, jocuri, baterii, servicii Internet si telefonie fixa. In plus, in magazine puteti beneficia pe loc de service pentru telefoanele mobile.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Studiul calitatii produselor si serviciilor - Germanos.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
624 cuvinte
Nr caractere:
3 956 caractere
Marime:
20.00KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
servicii, produse
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!