Studiu de marketing - platformă FromTheHeart.shop

Extras din referat Cum descarc?

Despre companie
FROM THE HEART.SHOP este un magazin online ce apartine companiei "Produs Acasa" SRL din Republica Moldova. Acesta a fost lansat la data de 1 noiembrie in 2018.
In sprijinul producatorilor si artizanilor locali, FROM THE HEART.SHOP si-a propus sa fie primul magazin online din Republica Moldova care va aduna sub acelasi acoperis virtual doar produse fabricate si create in Republica Moldova. Scopul platformei este de a scurta distanta dintre producatorii autohtoni si cei care pun valoare pe marfuri produse local, oriunde s-ar afla ei. Astfel, platforma tinde sa asigure nu doar promovare si vizibilitate pentru munca depusa de companiile si artizanii din Moldova, ci sa si faciliteze achizitionarea online a marfurilor dorite de catre cumparatori si livrarea lor in orice colt al lumii. Acum, nu mai este nevoie sa te afli in Moldova ca sa poti purta, incalta, darui sau gusta marfuri create din inima.
Ideea a pornit de la faptul ca producatorii sa aiba un canal in plus pentru a-si vinde produsele, dar si clientii sa aiba acces la produse de calitate. Sunt deja peste 20 producatori care pot fi gasiti pe site-ul FROM THE HEART.SHOPT, iar pretul produselor este exact ca in magazinele fizice. Comertul online nu incurca vanzarilor fizice, dimpotriva se ajuta reciproc.
Slogan si deviza
CU DRAG, DE-ACASA, DIN MOLDOVA!
FACI CUMPARATURI ORICAND VREI TU
FROM THE HEART.SHOP a fost creat ca o casa virtuala pentru Brandurile din Inima. Si s-a facut asa ca oricine si oricand sa poata intra in ea, oriunde s-ar afla. FROM THE HEART este magazinul producatorilor din Moldova, dar si al celor care vor sa cumpere constient, sustinand produsele MADE IN MOLDOVA. Aici poti face cumparaturi fara sa trebuiasca sa te deplasezi in magazinele producatorilor. Nu mai pierzi timp in trafic, nu tii cont de orarul de lucru al magazinelor, nu mai rebuie sa te afli in Moldova ca sa cumperi din Moldova.
LIVRAM ORIUNDE IN LUME
Fie ca esti la Chisinau, Balti, Bucuresti sau New York, vom livra produsele din Moldova, la orice adresa vei indica.
ACHITA CASH, CU CARDUL SAU PRIN PAYPAL
Cu noi este foarte comod sa faci cumparaturi. Poti achita cash la curierul care livreaza produsele prin Moldova. Poti achita cu cardul sau prin Paypal. Nu-i asa ca e comod.
ACELEASI PRETURI CA IN MAGAZINE
Produsele de la noi din magazin vor avea mereu aceleasi preturi ca si cele din magazine.


Fisiere in arhiva (1):

  • Studiu de marketing - platforma FromTheHeart.shop.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!