Studiu de marketing - platformă FromTheHeart.shop

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 7 în total
Cuvinte : 1745
Mărime: 73.51KB (arhivat)
Publicat de: Irina B.
Puncte necesare: 6

Extras din referat

Despre companie

FROM THE HEART.SHOP este un magazin online ce aparține companiei ”Produs Acasă” SRL din Republica Moldova. Acesta a fost lansat la data de 1 noiembrie în 2018.

În sprijinul producătorilor și artizanilor locali, FROM THE HEART.SHOP și-a propus să fie primul magazin online din Republica Moldova care va aduna sub același acoperiș virtual doar produse fabricate și create în Republica Moldova. Scopul platformei este de a scurta distanța dintre producătorii autohtoni și cei care pun valoare pe mărfuri produse local, oriunde s-ar afla ei. Astfel, platforma tinde să asigure nu doar promovare și vizibilitate pentru munca depusă de companiile și artizanii din Moldova, ci să și faciliteze achiziționarea online a mărfurilor dorite de către cumpărători și livrarea lor în orice colț al lumii. Acum, nu mai este nevoie să te afli în Moldova ca să poți purta, încălța, dărui sau gusta mărfuri create din inimă.

Ideea a pornit de la faptul ca producătorii să aibă un canal în plus pentru a-și vinde produsele, dar și clienții să aibă acces la produse de calitate. Sunt deja peste 20 producători care pot fi găsiți pe site-ul FROM THE HEART.SHOPT, iar prețul produselor este exact ca în magazinele fizice. Comerțul online nu încurcă vânzărilor fizice, dimpotrivă se ajută reciproc.

Slogan și deviză

CU DRAG, DE-ACASĂ, DIN MOLDOVA!

FACI CUMPĂRĂTURI ORICÂND VREI TU

FROM THE HEART.SHOP a fost creat ca o casă virtuală pentru Brandurile din Inimă. Și s-a făcut așa ca oricine și oricând să poată intra în ea, oriunde s-ar afla. FROM THE HEART este magazinul producătorilor din Moldova, dar și al celor care vor să cumpere conștient, susținând produsele MADE IN MOLDOVA. Aici poți face cumpărături fără să trebuiască să te deplasezi în magazinele producătorilor. Nu mai pierzi timp în trafic, nu ții cont de orarul de lucru al magazinelor, nu mai rebuie să te afli în Moldova ca să cumperi din Moldova.

LIVRĂM ORIUNDE ÎN LUME

Fie că ești la Chișinău, Bălți, București sau New York, vom livra produsele din Moldova, la orice adresă vei indica.

ACHITĂ CASH, CU CARDUL SAU PRIN PAYPAL

Cu noi este foarte comod să faci cumpărături. Poți achita cash la curierul care livrează produsele prin Moldova. Poți achita cu cardul sau prin Paypal. Nu-i așa că e comod.

ACELEAȘI PREȚURI CA ÎN MAGAZINE

Produsele de la noi din magazin vor avea mereu aceleași prețuri ca și cele din magazine.

Preview document

Studiu de marketing - platformă FromTheHeart.shop - Pagina 1
Studiu de marketing - platformă FromTheHeart.shop - Pagina 2
Studiu de marketing - platformă FromTheHeart.shop - Pagina 3
Studiu de marketing - platformă FromTheHeart.shop - Pagina 4
Studiu de marketing - platformă FromTheHeart.shop - Pagina 5
Studiu de marketing - platformă FromTheHeart.shop - Pagina 6
Studiu de marketing - platformă FromTheHeart.shop - Pagina 7

Conținut arhivă zip

  • Studiu de marketing - platforma FromTheHeart.shop.docx

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?