Studiu de Caz SC Creative Constrif SRL

Previzualizare referat:

Extras din referat:

S.C. CREATIVE S.R.L. este una din numeroasele societati din judetul Iasi, firma datand pe piata in domeniul constructiilor din anul 2010. Firma este constituita din capital integral privat sub conducerea sindurului actionar, Iftinca Constantin si are ca principal domeniu de activitate lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. Firma are un capital social varsat de 200.00 RON. Societatea este inscrisa in Registrul Comertului si la directia Finantelor Publice cu numarul de inregistrare J22/1200/2010. Societatea isi are sediul in sat Bradicesti, com. Dolhesti, jud. Iasi, si isi desfasoara activitatea in Franta.

Firma si-a dobandit renumele prin calitatea lucrarilor executate, prin seriozitatea cu care a abordat fiecare angajament, indiferent de avengura si gradul de dificultate al lucrarii. In perioada de la infiintare si pana in prezent, firma a avut o dezvoltare remarcabila, atat in ceea ce priveste productia realizata, cat si disponibilitatea de a asimila materiale si tehnologii noi, la nivelul celor existente pe piata mondiala.

Datorita mediului economic favorabil si dezvoltarilor din sector, firma S.C. CREATIVE CONSTRIF S.R.L. pe parcursul a 3 ani de activitate a reusit sa obtina o pozitie importanta pe piata constructiilor facand fata cu succes concurentei acerbe si cautand permanent diversificarea activitatilor sale prin deschiderea unor linii de servicii precum:

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Studiu de Caz SC Creative Constrif SRL.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
1 137 cuvinte
Nr caractere:
6 542 caractere
Marime:
15.91KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
societate, actionar
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!