Studiu de Caz SC Creative Constrif SRL

Extras din referat Cum descarc?

S.C. CREATIVE S.R.L. este una din numeroasele societati din judetul Iasi, firma datand pe piata in domeniul constructiilor din anul 2010. Firma este constituita din capital integral privat sub conducerea sindurului actionar, Iftinca Constantin si are ca principal domeniu de activitate lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. Firma are un capital social varsat de 200.00 RON. Societatea este inscrisa in Registrul Comertului si la directia Finantelor Publice cu numarul de inregistrare J22/1200/2010. Societatea isi are sediul in sat Bradicesti, com. Dolhesti, jud. Iasi, si isi desfasoara activitatea in Franta.
Firma si-a dobandit renumele prin calitatea lucrarilor executate, prin seriozitatea cu care a abordat fiecare angajament, indiferent de avengura si gradul de dificultate al lucrarii. In perioada de la infiintare si pana in prezent, firma a avut o dezvoltare remarcabila, atat in ceea ce priveste productia realizata, cat si disponibilitatea de a asimila materiale si tehnologii noi, la nivelul celor existente pe piata mondiala.
Datorita mediului economic favorabil si dezvoltarilor din sector, firma S.C. CREATIVE CONSTRIF S.R.L. pe parcursul a 3 ani de activitate a reusit sa obtina o pozitie importanta pe piata constructiilor facand fata cu succes concurentei acerbe si cautand permanent diversificarea activitatilor sale prin deschiderea unor linii de servicii precum:


Fisiere in arhiva (1):

  • Studiu de Caz SC Creative Constrif SRL.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!