Studiu de caz - destinații turistice pentru nonconformiști

Extras din referat Cum descarc?

S-a mai vizitat pana acum un muzeu subacvatic sau o piata agroalimentara plutitoare? Astfel de destinatii se numara printre cele mai neobisnuite de pe Terra, alaturi de alte locuri, cum ar fi hotelul care are camere amenajate in butoaie de vin.
Potrivit Los Angeles Times, iata cateva destinatii turistice inedite, ce merita vizitate daca turistii dispun de resurse financiare.
1.Muzeul subacvatic Cancun, Mexic este cel mai mare muzeu de acest tip din lume, incantand vizitatorii cu 400 de sculpturi din beton, care infatiseaza oameni in marime naturala. Inaugurat in noiembrie 2010, muzeul care apartine de orasul mexican Cancun a fost realizat de artistul Jason de Caires Taylor. Statuile, care cantaresc in total 120 de tone, sunt consolidate cu fibra de sticla si sunt ancorate foarte bine pe fundul Marii Caraibilor, pentru a rezista furtunilor si uraganelor care lovesc adesea zona.


Fisiere in arhiva (1):

  • Studiu de Caz - Destinatii Turistice pentru Nonconformisti.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!