Strategii de Dezvoltare a unui Produs

Extras din referat Cum descarc?

Inventarea unui produs nou pare in zilele noastre ca apartinand mai mult de domeniul imaginarului decat de realitatea cotitidiana, pentru ca in epoca actuala a devenit aproape imposibil sa dezvolti un produs nou incepand de la zero. Accelerarea continua a dezvoltarii tehnologice permite mentinerea unui avans fata de competitori, numai in cazul in care se dispune de suficiente resurse materiale pentru a se investi continuu in dezvoltare si inovare. 
Adevaratele inovatii cer ani de munca, pentru a se materializa intr-un produs si consuma fonduri considerabile. De exemplu, in industria farmaceutica, timpul necesar pentru dezvoltarea unui produs nou pana la punerea sa in vanzare este intre trei si zece ani, timp in care sute de milioane de dolari sunt investiti atat in cercetare cat si in testarea si inregistrarea produsului. 
Ar trebui oare sa asteptam ca cercetatorii sa apara brusc cu o Inventie miraculoasa? Cu un produs care va ameliora calitatea vietii noastre, sau care ne va lumina mintile si ne va face bogati si fericiti? 
Dupa trei ani de cercetari sistematice pentru descoperirea unui nou tip de adeziv, un cercetator american, intr-o seara, a lasat sa se usuce peste noapte un nou amestec. A doua zi de dimineata a descoperit uimit ca noul amestec s-a decompus intr-o pudra foarte dulce. Astfel el a inventat un nou indulcitor artificial, care sub marca comerciala "Nutra Sweet", a avut un mare succes de piata. 
Adevarul este ca numai o inventie din sute de inventii isi croieste drum catre succesul de piata si aceasta numai in conditiile unui solid suport financiar si a unui continuu efort de popularizare a produsului printr-o strategie inteligenta de marketing. 
in intreaga lume industrializata, anual se desfasoara sute de targuri destinate


Fisiere in arhiva (1):

  • Strategii de Dezvoltare a unui Produs.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!