Strategie de promovare a unei facultăți

Extras din referat Cum descarc?

Denumirea universitatii ,,Alexandru Ioan Cuza" din Iasi
Statutul de stat
Anul infiintarii 1860
Numarul de studenti
Licenta
Master
Doctorat  7944
Buget 3415; Taxa 2808
Buget 225; Taxa 1201
Buget 210; Taxa 85
Numar de facultati 
Nr.de programe studii din domeniul economic 15
Denumirea facultatii  Economie Agroalimentara si a Mediului  
Misiunea programului de studiu eam -Formarea de specialisti cu o viziune larga si un profil amplu de cunostinte si cu o anumita specializare pentru a activa eficient in sectorul agroalimentar, precum si in domenii conexe.
-Formarea de economisti in specializarea Economie agroalimentara care vor putea ocupa posturi deosebite, in ramuri economice variate, intrucat pe perioada studiilor vor dobandi cunostinte fundamentale si cunostinte de specialitate care le vor conferi competenta necesara pentru a desfasura, cu succes, activitati competitive.
-Pregatirea de specialisti in domeniul economiei mediului, capabili sa dezvolte activitati specifice de cercetare si aplicare a cunostintelor dobandite.
Numarul de studenti de la eam -
Admiterea Concurs de dosare
Media generala de Bacalaureat: 100%
Discipline studiate Microeconomie; Bazele contabilitatii; Matematici aplicate in economie; Drept economic; Limba engleza/ franceza/ germana pentru afaceri; Tehnologii informationale pentru afaceri; Bazele statisticii; Macroeconomie; Instrumente software pentru afaceri; Contabilitate financiara; Finante; Econometrie; Management;  Economie agroalimentara; Logistica sistemelor agroalimentare; Marketing; Moneda si credit; Managementul firmelor din industria alimentara; Managementul investitiilor agroalimentare; Economie agrara; Managementul exploatatiei agricole; Diagnosticul economico-financiar al intreprinderilor agroalimentare; Marketing agroalimentar; Evaluari rurale; Merceologie; Economia mediului; Merceologia produselor agroalimentare; Dezvoltarea durabila a spatiului rural; Economia turismului rural ; Initierea si administrarea afacerilor in domeniul agroalimentar; Politici agricole comunitare


Fisiere in arhiva (1):

  • Strategie de Promovare a Unei Facultati.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!