Statistica Aplicata in Afaceri

Cuprins referat Cum descarc?

1 - Analiza si previziunea evolutiei unui fenomen economico-social
2 - Analize statistice mixte ale unor serii teritoriale (ST), care vizeaza un anumit domeniu (sector) de activitate socio-economica
3 - Pentru fenomenul economico-social prezentat in temele 1 si 2, sa se realizeze graficul pozitiei unitatilor administrativ-teritoriale, la nivelul unui an recent, in functie de potentialul lor de dezvoltare. 
4 - Analiza concentrarii unui indicator totalizator 
5 - Analiza eficientei activitatii de export a unei unitati administrativ-teritoriale


Extras din referat Cum descarc?

1 - Analiza si previziunea evolutiei unui fenomen economico-social
La aceasta problema am studiat evolutia suprafetei de paduri regenerate artificial intre anii 2000 - 2012. 
Tabelul 1.1 Suprafata de paduri regenerate artificial intre anii 2000 - 2011
Din acest graphic se pot observa mici fluctuatii dealungul perioadei studiate, precum si o scadere a impaduririlor inregistrata in anul 2007. Dupa acest an are loc o stagnare a reimpaduririi, in ultimii ani ramanand constant. 
Tabel 1.2. Modificari absolute ale volumului de reimpadurire din Romania intre anii 2000 si 2011.
Modificarile absolute aparute, fata de anul de baza 2000 si modificarile aparute fata de anul precedent in cazul celor 12 ani analizati, se pot urmari in tabelul prezentat mai sus. In ceea ce priveste modificarea cu baza fixa, se observa ca in ultimii ani volumul impaduririlor este mai mic decat cel in anul de baza.
Tabel 1.3. Indicele , ritmul capacitatii de impadurire si valoarea absoluta a procentelor in Romania intre anii 2000-2011.
Se pot vedea procentele cu care s-a modificat volumul impaduririlor fata de anul de baza 2000 Cea mai mare crestere este in anul 2002 si anume o crestere de 30% a impaduririlor comparativ cu 2000. La celalalt pol se afla anul 2010 care inregistreaza o scadere de 20% fata de anul 2000.
La modificarile fata de anul anterior cea mai semnificativa scadere este cea din anul 2007, unde volumul impaduririlor a scazut cu 31% fata de anul 2006.


Fisiere in arhiva (1):

  • Statistica Aplicata in Afaceri.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!