Softwin - Bitdefender

Extras din referat

Bitdefender este creatorul unei solutii de securitate pentru internet si a unui software antivirus premiate, certificate la nivel international.
Bitdefender este producatorul uneia dintre cele mai performante solutii de securitate a datelor atestate pe plan international de catre institutii independente de specialitate. Inca din anul 2001, Bitdefender este unul dintre liderii industriei de securitate, dezvoltand tehnologii inovatoare, multiplu premiate la nivel international. In fiecare zi, Bitdefender protejeaza datele a peste 400 milioane de utilizatori individuali si companii din peste 180 de tari.
Solutiile Bitdefender se distribuie peste tot pe glob, printr-o retea puternica de distribuitori. Recent, compania a primit o serie de recomandari valoroase din partea unor publicatii prestigioase din SUA si Europa, printre care ConsumerSearch, Which?, Stiftung Warentest si Taenk. Totodata, tehnologiile antivirus Bitdefender au obtinut rezultate superioare in cadrul testarilor specializate, organizate de institutii independente de profil, precum AV Test si AV-Comparatives. Mai multe informatii despre gama de programe antivirus Bitdefender sunt disponibile pe site-ul companiei. In plus, Bitdefender le pune la dispozitia utilizatorilor platforma Malware City, o resursa completa de informare si formare in domeniul securitatii informatice.
Inca de la inceputurile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de asteptari si a ridicat standardele in materie de preventie proactiva a pericolelor informatice, viteza de reactie si actualizare usoara. Fiind una dintre marcile romanesti binecunoscute in afara granitelor tarii, solutiile BitDefender sunt traduse in acest moment in peste 20 de limbi.
BitDefender este lider al industriei de software antivirus in Romania, protejand pana in prezent unele dintre cele mai complexe retele informatice din sectorul public, privat, educational si guvernamental detinand un palmares impresionant de performante in industria securitatii datelor si este recunoscuta la nivel mondial pentru urmatoarele inovatii: 
- Primul produs antivirus din lume integrat cu un browser de Internet 
- Prima solutie de securitate care a folosit tehnologia WAP pentru administrarea la distanata a unei retele de calculatoare 
- Una dintre primele companii din lume care au oferit solutii de securitate pentru dispozivitele mobile 
- Prima companie de securitate a datelor care a lansat o tehnologie de blocare a aplicatiilor pe criterii comportamentale 
- Prima integrare a unei solutii antivirus cu un firewall pentru aplicatii 
- Prima solutie de securitate compatibila cu toate aplicatiile actuale de mesagerie instant
Multumita produselor de prima clasa si tehnologiilor de ultima generatie, compania s-a extins rapid, devenind lider la nivel mondial. Bitdefender si-a facut aparitia pe piata internationala o data cu infiintarea primelor birouri deschise in Marea Britanie, SUA, Germania, Franta si Spania, dar si cu stabilirea de parteneriate strategice, fiind astfel prezenta in peste 100 de tari in intreaga lume.
1. Politica de produs Bitdefender 
Gama de produse antivirus BitDefender include o tehnologie inovatoare, Active Virus Control, care monitorizeaza, in timp real, toate aplicatiile active si le blocheaza pe cele cu comportament suspect. Astfel este asigurata protectia utilizatorilor in timp real impotriva virusilor noi si a variantelor de virusi inca necunoscute, oferindu-le posibilitatea unei experiente digitale in deplina siguranta.
Strategia BitDefender de a se concentra pe crearea unei linii de produse de inalta tehnologie, a avut ca punct de plecare orientarea companiei catre clienti si nevoile reale ale acestora. Din dialogul real, purtat de-a lungul timpului de catre companie cu clientii sai, pentru a face din BitDefender un produs cu impact, s-a simtit nevoia ca toate cerintele sa fie centralizate, analizate, intelese si mai ales reprezentate in cadrul procesului de concepere de noi produse sau versiuni ale produselor anterioare. Astfel, in anul 2000, s-a luat decizia infiintarii in cadrul diviziei BitDefender a departamentului Product Management, in care o echipa de specialisti din cele mai diverse domenii (ingineri, economisti, designeri, etc) reprezinta practic interesele clientilor, fiind de fapt avocatii acestora in conceperea viitoarelor produse. 
Portofoliul de produse la ora actuala lansat de BitDefender pe piata contine :
- Bitdefender? Total Security : Protectie completa. Functionare silentioasa.
Fara pop-up-uri. Fara configurari. Fara intreruperi. Acest gen de securitate silentioasa este oferita de Bitdefender Total Security 2012. Antivirus, antispyware, antiphishing, firewall, control parental vast, protectie pentru retelele sociale si caracteristici de administrare de la distanta; acestea fiind doar inceputul. Pe langa toate acestea, Total Security ofera posibilitati de criptare a fisierelor, de realizare de copii de rezerva, de optimizare si multe altele!


Fisiere in arhiva (1):

  • Softwin - Bitdefender.doc

Imagini din acest referat

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!