Sistemul Logistic al unei Firme

Extras din referat Cum descarc?

S.C Botusanu Com S.R.L are sediul in Municipiul Falticeni, Strada 2 Graniceri, nr.2, Bl. 9, Sc.C, Ap.5 , iar punctul de lucrul este pe strada Dimitrie Leonida nr. 3 Falticeni, este inregistrata la Camera de Comert si Industrie Suceava cu numarul J33/576/1994, cod unic de inregistrare 5506220 si cu un capital subscris si varsat de 10 510 RON.
Societatea comerciala Botusanu Com S.R.L are capiatal integral romanesc si este organizata si functioneaza in conformitate cu statutul propriu avand ca obiectiv clar de activitate:
- comertul in sistem en-gross
- comertul in sistem en-detail
Societatea a luat fiinta in anul 1994 din dorinta fondatorilor sotii Vasile si Lucica Botusanu de a demara o afacere pe cont propriu. Aceasta afacere s-a dezvoltat intr-un ritm constant pornind de la un chiosc in piata agro-alimentara Falticeni, continuand cu deschiderea unor magazine si a unui depozit en-gross de desfacerea produselor alimentare si nealimentare si culminand in 2003 cu amenajarea unui supermarket pe o artera importanta a municipiului. O data cu aceste investitii imobiliare, societatea a investit constant in mijloace de transport si o serie de alte active marindu-si in acelasi timp numarul de angajati de la 2 in anul infiintarii, la aproape 100 in prezent.
Depozitul de produse alimentare si nealimentare este folosit atat pentru nevoi proprii (aprovizionarea propriilor magazine si supermarketuri de pe raza municipiului Falticeni) cat si pentru distributia lor spre alte firme care comercializeaza produse alimentare si nealimentare, si spre persoanele fizice interesate care achizitioneaza produsele direct de la sediul depozitului.
Marfurile oferite sunt reprezentate de autovehicule, piese si accesorii pentru autovehicule, produse agricole si animale vii, produse textile, materiale lemnoase, produselor de papetarie si materiale de birou,  produse alimentare, produse zaharoase, produse de panificatie si patiserie, bauturi si tutun, produse cosmetice, aparate electrice si de uz gospodaresc, produse din ceramica, sticlarie,  tapete si produse de intretinere, echipamente si furnituri de fierarie, iposerie, si incalzire, iar aria teritoriala vizata este reprezentata de judetele Suceava, Neamt, Iasi, Botosani, Vaslui.
In prezent, data fiind activitatea desfasurata de S.C. Botusanu Com S.R.L gradul de implicare al acesteia in activitati logistice este destul de ridicat, firma desfasurand activitati de aprovizionare, desfacere si livrare. Efectuarea comenzilor catre furnizori cat si preluarea acestora de la clienti se realizeaza prin fax sau prin posta. Desi gestiunea stocurilor este tinuta pe calculator, firma nu detine momentan un site oficial prin care sa-si faca cunoscuta activitatea, produsele sale nefiind vandute prin internet ci doar prin intermediul comenzilor postale sau a celor prin fax dar si prin interactiunea directa cu clientii.
2. LOGISTICA DE APROVIZIONARE
Responsabilul


Fisiere in arhiva (1):

  • Sistemul Logistic al unei Firme.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!