Segmentarea pieței - Apă minerală

Extras din referat Cum descarc?

Firma "Life's Essential", producatoare de ape minerale naturale
s-a lansat pe piata romaneasca in urma cu 4 ani.Cunoscuta pe piata interna si peste hotare pentru calitatea produselor sale, este permanent procupata de introducerea in fabricatie a unor produse noi, in scopul satisfacerii preferintelor segmentelor de consumatori cunoscute si atragerea unor segmente noi.Realizarea acestor obiective nu poate fi asigurata decat prin lansarea de produse noi.
Cercetarile efectuate in laboratoarele firmei au generat o serie de idei  noi de produse ce vor avea in compozitia lor o concentratie mai mare de saruri minerale, cu caracteristici superioare apelor minerale obisnuite. De asemnea, dupa o examinare minutioasa a structurii sortimentale existente, conducerea firmei a ajuns la concluzia ca majoritatea produselor aflate in fabricatie sunt vechi, cu performante limitate, fiind comercializate pe piete in stagnare si chiar in descrestere. Aceste fapte au determinat conducerea intreprinderii sa abordeze ideea perfectionarii produselor existente, optandu-se pentru lansarea unui produs nou.
In urma unui riguros proces de analiza, compartimentul de marketing a solicitat, pentru inceput, fabricarea produsului "PURE AQUA" - apa minerala plata cu efecte curative, pentru a fi introdus in fabricatie si introdus pe piata.
"PURE AQUA" este o apa minerala plata izvorata din Muntilor Bihor cu un continut bogat si echilibrat de minerale usor asimilate de catre organism. Puritatea apei, gustul placut si "bagajul" mineral, o recomanda ca un concurent important pe piata apelor minerale din Romania si nu numai.
Momentan, a fost lansata pe piata varianta imbuteliata la PET de 1,1.5 si 2 litri.
In zilele noastre se impune tot mai mult un mod de viata sanatos, ecologic, de aceea "Life's Essential" promoveaza acest produs natural, atat de necesar pentru un organism sanatos. 
'PURE AQUA' este printre putinele ape medicinale autentice fara adaosuri si imbunatatiri care prezinta urmatoarele proprietati:este bogata in fier,calcica si magneziana (in concentratie de 95mg/l )
Pentrul primul an, avand in vedere concurenta, dorim sa cucerim 1% din piata tarilor Uniunii Europene. 
Cresterea in fiecare an a vanzarilor cantitative cu cel putin 10%, astfel incat in cel mult 3 ani marca 'PURE AQUA'   sa devina cunoscuta pe doua din pietele Uniunii Europene, iar produsele sale sa fie apreciate pentru calitatile sale benefice.


Fisiere in arhiva (1):

  • Segmentarea Pietei - Apa Minerala.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!